• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi ne priznaje umor! Futing, trening, tekma

Iako ih u srijedu popodne očekuje utakmica protiv Šahtjora "B", fudbaleri Crvene zvezde dva puta su trenirali prije toga. Prvo u pijesku na plaži, a onda "ful" trening na travi...

 Robi ne priznaje umor! Futing, trening, tekma Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde u srijedu od 17.30 po lokalnom, a 16.30 po srednjeevropskom vremenu, igraju prvu od šest pripremnih utakmica tokom priprema u Turskoj.

Protivnik je "B" tim Šahtjora iz Donjecka.

Vjerovatno mislite da je odigravanje utakmice u popodnevnim časovima oslobodilo obaveza ekipu? Odnosno, da su prije toga imali slobodno…

Ne! Trener Robert Prosinečki čak dva puta izvodio je igrače na trening u srijedu.

Prvo su u 8 časova ujutru istrčali na pješčanu plažu na futing, a potom, od 11 časova, kompletan sastav odradio je jak trening, koji je trajao 100 minuta i koji je bio išaran najrazličitijim vježbama.

Od onih sa tegovima, skokovima, preko onih sa gumenim sajlama, do duel igre u trajanju od sedam sekundi, uvježbavanja akcija i vježbi završnice…

Paklen trening odradili su crveno-bijeli, a trener Prosinečki bio je čas zadovoljan, a čas nervozan, kada neka od vježbi ne bi bila odrađena po njegovim zamislima. Na kraju, ipak, Robi je odradio sve što je zamislio i nijednog trenutka nije štedio igrače, iako ih već popodne čeka okršaj sa, svakako motivisanim Ukrajincima, koji se bore za mjesto u prvom timu Šahtjora.

Za očekivati je da će Prosinečki izvesti dve različite postave protiv "rudara" iz Donjecka, u trenucima kada se sunce već bude krilo iza horizonta u Beleku.

Svi koji prate Zvezdu ovdje u Turskoj nestrpljivi su da vide kako će izgledati startna postava protiv Šahtjora, iako je to samo prva od šest zakazanih utakmica za 15 dana priprema i daleko od toga da će startnih 11 značiti i tim za nastavak sezone.

No, konkurencija u timu je paklena, naročito u ofanzivnim linijama, pa je tako i čitanje sastava za jednu prijateljsku utakmicu igračima skoro jednako važno kao i saopštavanje tima za "vječiti derbi".

Na sreću Prosinečkog, svi igrači koji su u Antaliji, zdravi su i spremni za utakmice.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC