• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Vojvodina "ispustila" Mogren

Novosađani bili nadomak pobjede nad liderom prvenstva Crne Gore, ali su primili gol u 90. minutu. Tuča domaćih igrača Nuhija i Ćetkovića.

 PRIPREME: Vojvodina "ispustila" Mogren Izvor: MONDO

Fudbaleri Vojvodine propustili su priliku da trijumfom obilježe početak "pravog" pripremnog perioda.

Domaći Mogren izjednačio je na 1:1 (0:0) preko Ćulafića u posljednjim sekundama utakmice, a strijelac vodećeg pogotka bio je Antvi Jao u 64. minutu.

Trener Vojvodine Zoran Milinković na teren je poslao sljedećih 11 igrača: Brkić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Medojević, Mitošević, Lazetić, Merebašvili, Oumaru, Ilić.

Igrali su još Pajović, S. Novaković, M. Novaković, Tumbasević, Nestorović, Stevanović, Bilbija, Jao, Katai i Kosović.

U ekipi Mogrena bilo je dosta poznatih lica - Ardijan Đokaj (ex-Crvena zvezda, OFK Beograd, Obilić), Ajazdin Nuhi (ex-Partizan, Čukarički), Marko Ćetković (ex-Partizan)...

Upravo Nuhi i Ćetković bili su akteri nesvakidašnjeg incidenta u poluvremenu utakmice, kada su se potukli kod klupe za rezervne igrače!? Teži incident spriječili su njihovi klupski drugovi, koji su ih na vrijeme razdvojili.

"Lale" su imale više od igre, malo su i sudije kumovale da rezultat dugo ostane 0:0 (nedosuđen penal nad Merebašvilijem, navodno igranje rukom Oumarua u gol šansi...), međutim, domaćinu nije bilo spasa kada je Jao iskoristio grešku Božovića i vrhom kopačke sproveo loptu u mrežu.

Stevanović je ubrzo pogodio stativu, propustivši priliku da duplira vođstvo, a u finišu je Mogren dobro "pritisnuo" i poslije nekoliko dobrih intervencija rezervnog golmana Pajovića, ipak uspio da izjednači.

Kod Vojvodine je Karan propustio meč zbog povrede, dok se Naemeka Ađuru sprema na put u Kinu. On bi mogao da postane Kleov klupski drug u ekipi Gvangžua.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC