• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SADA JE DEFINITIVNO: Mesi, Ronaldo i Nejmar konačno zajedno!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Na kanalima TV Arena sport od naredne sezone gledaćete i mečevi španske lige

 španska primera na tv arenasport serija a do 2024 Izvor: Arenasport/MONDO

Uz veliku pomoć matične kompanije, Telekom Srbija, TV Arena Sport nastavlja da umnožava kvalitet sadržaja na svojim kanalima. A sve na zadovoljstvo milionskog broja korisnika u Sjevernoj Makedoniji, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Jedino mjesto, odnosno televizija u regionu na kojoj možete gledati tri najveće zvijezde svjetskog fudbala, Kristijana Ronalda, Lionela Mesija i Nejmara je Arena Sport. Postoji li bolji pokazatelj da najbolji klupski fudbal stanuje na Areni?

Nacionalni šampionati koji u sezonama za nama donose najviše uzbuđenja gledaocima sigurno su Serija A, Primera i Liga 1. Konkretno, u minuloj takmičarskoj godini, neizvjesne borbe za titulu i evropske kupove u Italiji, Španiji i Francuskoj, riješene su krunisanjem Intera, madridskog Atletika i Lila, a drama je trajala do posljednjeg kola.

Italijanski i francuski šampionat ljubitelji fudbala navikli su da gledaju na TV Arena sport, tako će biti i u narednom periodu, a da uživanje bude potpuno, od sljedeće sezone tu je i španska Primera. Liga u koju je pehar namijenjen šampionu Evrope otišao čak 18 puta, u kojoj igra jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Lionel Mesi i u kojoj nastupa veliki broj igrača sa Balkana, novi je član elitnog društva sportskog sadržaja koji se emituje na našoj televiziji.

Pored magičnog Argentinca, od avgusta pa u narednih pet godina, svi Arenini korisnici mogu uživati i u majstorijama, Benzeme, Marsela, Suareza, Aguera, Grizmana, Kokelana, Maksi Gomeza, Pareha, Navasa, Munira i brojnih drugih svetskih superstarova.

Čuveni "El klasiko“, po mnogima najveći derbi na svijetu, dueli madridskih rivala, mečevi Barselone i Aletika koji su često znali da odluče pitanje prvaka, gostovanja favorita u Baskiji ili Sevilji, samo su dio sjajnog programa koji donosi Primera. Takođe, španska La liga jedina je u Evropi koja će u sljedećoj sezoni dati pet učesnika Lige šampiona, što je samo još jedna potvrda kvaliteta fudbala na Pirinejima.

Svoje utiske povodom dodatnog jačanja fudbalske ponude na programima Arene Sport iznio je i generalni direktor, Nebojša Žugić.

"Uspjeli smo nešto što do sada niko nije. Mesi, Ronaldo i Nejmar dio su jednog tima, Areninog 'Tima snova' koji će što se fudbala tiče činiti Primera, Serija A, Liga 1 i neizostavna Liga šampiona. Izuzetno sam srećan što ćemo našim vernim gledaocima priuštiti magiju najvećih fudbalskih čarobnjaka na našim kanalima. Pozivam sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu da odigraju pametno i sebe nagrade pretplatom na neki od paketa Telekoma Srbija na kojima mogu da prate programe Arena Channels Group", poručio je generalni direktor Arenine medijske kuće.

Vrhunski sadržaj koji TV Arena sport pruža svojim gledaocima podignut je na još viši nivo. Nema dileme da ljubitelje španskog fudbala očekuje bogat program, studijske emisije, analize, zanimljivi gosti, stručni komentari i još mnogo toga. Odnosno sve ono na šta je Arenina publika već navikla godinama unazad.

Kvalitetnim sadržajem TV Arena Sport izrasta u regionalnog lidera kada su sportski prenosi u pitanju. Značajno su unaprijeđeni i produkcijski i svi drugi standardi ove televizije, koja ni po čemu ne zaostaje za vodećim evropskim i svjetskim emiterima u oblasti sporta.

Ljubitelji italijanskog fudbala mogu da odahnu, jer će Kristijano Ronaldo, Romelo Lukaku, Sergej Milinković Savić, Zlatan Ibrahimović, Darko Lazović, Edin Džeko, Samir Handanović, Frank Riberi, Nikola Milenković, Dušan Vlahović, Saša Lukić, Nikola Maksimović, Ante Rebić, Mario Pašalić, Goran Pandev, Filip Đuričić, Marko Pjaca i mnogi drugi superstarovi evropskog fudbala i igrači sa prostora Balkana ostati dostupni gledaocima u regionu putem direktnih prenosa na TV Arena Sport.

Dugo iščekivana odluka je donesena, a za partnera je kao i u prethodnoj deceniji izabrana najgledanija sportska televizija u regionu, pa će više milionska armija Areninih gledalaca nastaviti da uživa u magiji fudbalskih asova sa Apeninskog poluostrva.

Zadovoljstvo povodom potpisivanja novog ugovora i nastavka saradnje sa Serije A nije krio ni direktor medijske kuće Arena Channels Group, gospodin Nebojša Žugić.

"Sa velikim zadovoljstvom mogu da saopštim našim gledaocima da smo obezbijedili prava za prikazivanje utakmica italijanskog fudbala i u naredne tri sezone. Najkvalitetnija liga Apeninskog poluostrva ostaje na našim kanalima, a od naredne sezone gledaoci će moći da prate i utakmice najmasovnijeg takmičenja u Italiji, Coppa Italia", kaže Nebojša Žugić i dodaje:

"Znamo koliko ljubitelji fudbala u regionu strastveno prate italijansku ligu i zbog toga nam je bilo izuzetno bitno da ih ne iznevjerimo. Zahvaljujem se i našoj matičnoj kompaniji Telekomu Srbije na velikoj podršci koju nam pruža, kao i razumijevanju značaja vrhunskog sadržaja za dalji razvoj naše kompanije. Ipak, najsrećniji sam zbog naših gledalaca jer mi postojimo zbog njih i njihovo zadovoljstvo je naš najveći podstrek za dalje unapređenje kvaliteta programa koji im isporučujemo.

Seria A ostaje u elitnom društvu vrhunskog sadržaja na kanalima Arene sport i zajedno sa evropskim fudbalskim klupskim takmičenjima, regionalnim ligama, kremom južnoameričkog fudbala, ali i NBA ligom, najboljim evropskim i svjetskim rukometom, odbojkom i sve popularnijim borilačkim vještinama, činiće dio televizijskog ‘’Dream team-a’’ Arene sport.

Za sve ljubitelje Serije A biće pripremljeno puno analiza, stručnih komentara, zanimljivih gostiju, koji će svi zajedno kroz emisije posvećene ovom takmičenju gledaocima TV Arena sport priuštiti mnogo sati uživanja.

Jedno je sigurno, ljubitelji sporta u Srbiji i regionu imaju vrhunski tretman zahvaljujući ZV Arena sport koja ne prestaje da podiže standarde kvaliteta programa koji definitivno ni u čemu ne zaostaje za najboljim evropskim i svjetskim brendovima.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC