• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dovodi babaroge! Ilijev najavio nove napadače crno-bijelih: Bolji su od Leonarda i Sadika!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Crno-bijeli će nakon prelaznog roka biti značajno jači!

 ivica iliev najavio pojačanja partizana Izvor: MN PRESS

Partizan je spremna za prelazni rok! Došao je Siniša Saničanin, doskorašnji fudbaler Vojvodine, zatim i Danilo Pantić kom je istekao ugovor u Čelsiju, a velika pojačanja tek se očekuju. I to u napadu, gdje je Ivica Iliev najavio dvije ''bombe'', a sada govori o ''babarogama'' koje će stići u Humsku.

Prioritet crno-bijelih će biti da novi napadači, čak dvojica njih koji su svjetska klasa, stignu prije odlaska na drugi dio priprema, koji će se odvijati u Sloveniji.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji fudbaler ponovo nije otkrio imena, ali tvrdi da su to igrači kakvi još nisu igrali za Partizan - bolji od Leonarda, koji se neće vratiti u klub i Umara Sadika.

Bila bi ''prava priča'', ako bi Partizan doveo obojicu...

''Ne mogu da otkrijem imena, još nije trenutak. Kad sve bude završeno - objavićemo! Jedino mogu da kažem da su to prave 'babaroge', ako bismo ih doveli obojicu bila bi prava priča'', rekao je Ivica Iliev, nekadašnji fudbaler tima iz Humske.

Takuma Asano je napustio klub, uskoro će bivši fudbaler Partizana postati i Žan-Kristof Bajbek, a član uprave crno-bijelih zadužen za pojačanja tvrdi da se njihovi odlasci neće ni osjetiti. Zapravo, stižu igrači mnogo većeg kvaliteta.

''Nadamo se da će nam se pojačanja pridružiti prije odlaska na pripreme u Sloveniju. Vrijedi ih sačekati, to su igrači nevjerovatnog potencijala. Brzina, realizacija, sve... Vjerujem da će u našem timu dostići cijenu koja će biti rekorda, imaju kvalitet koji prevazilazi Leonarda i Sadika'', dodao je Iliev za ''24sedam''.

Crno-bijeli će se od 24. juna pripremati u Sloveniji, što znači da bi novi fudbaleri u napadu srpskog vicešampiona mogli da stignu već narednih dana. Partizan se vraća u Srbiju 9. jula, dok 22. jula počinje kvalifikacije za Konferencijsku ligu, protiv DAC Dunajske strede.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC