• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adi nema vizu, ostaje u Antaliji

Li Adi neće igrati za Ganu u prijateljskoj utakmici protiv Toga, 9. februara u Briselu. Mada je ranije trebalo da se igra u Lansu…

 Adi nema vizu, ostaje u Antaliji Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije Gane Goran Stevanović na kraju nije mogao da uvrsti defanzivca Crvene zvezde u tim "Crnih zvezda" za duel sa rivalima iz Afrike, jer Adi nije imao vizu za putovanje u zemlje Evropske Unije.

Za to, bilo je neophodno da Adi otputuje prvo u Istanbul i preda neophodne papire za dobijanje vize, da pritom čeka, pa da onda otputuje na utakmicu. Zbog cijele situacije, odlučeno je da on ostane sa crveno-bijelima u Beleku do kraja priprema, dok će Pavle Ninkov i Marko Dmitrović igrati za "A" i mladu reprezentaciju Srbije.

Ovakav rasplet, s obzirom na deficit na poziciji stopera, kao i zgusnut raspored prijateljskih utakmica u Beleku, trebalo bi da raduje trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog, ali on ima pomalo atipičan način razmišljanja za naše uslove.

Ne, on kaže da je velika čast za Crvenu zvezdu da ima što veći broj reprezentativaca i da bi on bio srećan kada bi ih imao pet, deset u svojim redovima. Pa, tako, nije mu drago što Adi ostaje sa ekipom, iako je svjestan da će mu to mnogo pomoći u radu na trenizima, kao i u sastavljanju tima za utakmice.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC