• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan kupuje 2 stranca, a spremna i rasprodaja: Velika je transfer-lista, smanjujemo plate i pravimo TIM za titulu!

Autor Nebojša Marković

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je o prelaznom roku u Humskoj. Očekuju se skori dolasci dvojice stranaca za koje će crno-bijeli platiti obeštećenje.

 fk partizan miloš vazura transferi Izvor: MN PRESS

Partizan je danas i zvanično obavio prozivku za narednu sezonu, a nakon što su se igračima obratili predsjednik Milorad Vučelić i trener Aleksandar Stanojević, generalni direktor Miloš Vazura otkrio je medijima više o planovima za 2020/21.

Govoreći o aktuelnostima u letnjem prelaznom roku, Vazura je otkrio da će do kraja nedelje crno-bijeli dovesti dvojicu stranaca, kao i da će biti dosta odlazaka iz kluba.

"Doveli smo već neke igrače, a pregovaramo sa dvojicom igrača koji su blizu potpisa. To su igrači koji nisu slobodni, bilo je najave da će već doći, ali mislim da će u naredna tri-četiri dana biti u klubu. To su stranci i imaju klubove, zato toliko traje", rekao je Vazura i osvrnuo se na poslove koji su već završeni.

"Doveli smo Danila Pantića da opet bude dio Partizana, sada će pokazati više nego na pozajmici, tu je i Saničanin kao slobodan igrač i sa njim smo pričali još od marta i od njih dosta očekujemo. Dolaze i kao što rekoh i dvojica stranaca - sigurno do kraja nedelje".

Aktivnosti poslije toga zavisiće isključivo od odlazaka igrača, a njih će biti dosta ovog ljeta pošto je roster crno-bijelih i te kako pun.

Izvor: MN PRESS

"Velika je transfer lista, neki su na prodaju, nekima smo se zahvalili kao što je Denis Stojković, Luka Cucin i još neki mladi igrači. Moramo da smanjimo troškove, da neke igrače prodamo ili nađemo rešenja - pozajmice, imamo tri-četiri fudbalera koja su višak", rekao je Vazura i dodao da sa igračima kojima ističu ugovor pregovaraju oko produžetka za manji novac - ili će ih u suprotnom prodati.

"Vidjećemo koliko će fond plata biti smanjen, krenuli smo da smanjujemo, to mora tako, ali moraćemo da platimo i obeštećenja i to su transferi u koje moramo da uložimo ako hoćemo da se borimo za titulu i Evropu. Napravićemo dobar tim i biće to jedan od boljih timova u posljednjih par godina. Iliev radi težak posao, pregovara i ako uspijemo da odradimo ta dva igrača - to će biti njegovom odlukom", rekao je Vazura i potvrdio da se sa Žan-Kristofom Bajbekom koji nije došao na početak priprema pregovara o raskidu.

Izvor: MN PRESS

"S Bajbekom razgovaramo, doći će, nije opravdao ono što smo očekivali. Pričam o raskidu ugovora, a Suma dolazi. On je igrač Partizana i ide u Sloveniju, ako bude zanimljivih ponuda - dogovorićemo se", zaključio je Vazura.

Generalni direktor Partizana otkrio je i da je sastanak sa Crvenom zvezdom, na kom su usaglasili stavove i obratili se javnosti, protekao u lijepom tonu.

"Uvijek ćemo biti rivali, ali da te strasti budu manje i da razgovaramo kao ljudi", rekao je on.

"Vidjećemo da li može to da se promijeni za smanjenje lige, bitno je da pokrenemo nešto, ima devet tačaka, sve to ćemo danas iznijeti na Skupštini. Tražimo i razdvajanje Superlige i Prve lige Srbije, pohvalili smo povećanje TV prava... Hoćemo da se odluke u ligi pokreću ranije, a ne kao sada pred početak. To je preporuka i UEFA, a sarađivaćemo sa FSS".

IImate li zajedničkog kandidata za novog predsjednika FSS?

"FSS je rekao da će biti izbori, nemamo zajedničkog kandidata i ne miješamo se u to. Kad budu raspisani izbori, Partizan će imati stav i znaćete svi. Želimo da Zvezda i Partizan aktivno učestvuju u radu FSS, ipak smo dvije najveće omladinske škole i mislimo da nas više pitaju", zaključio je Vazura.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC