• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO DERBI: Marko, djevojke me vole i ćelavog

"Vječiti derbi" je počeo... Barem na MONDU.

 MONDO DERBI: Marko, djevojke me vole i ćelavog Izvor: MONDO

Crveno-bijele i crno-bijele u Antaliji dijeli nekoliko stotina metara. Još se nisu sreli, nisu bili ni blizu fizičkog kontakta, a da li će "naletjeti" jedni na druge do kraja pripema... To niko ne može da zna.

Međutim, MONDO ih je spojio u Antaliji. Za početak - Slavka Perovića i Marka Jovanovića.

Slavko i Marko su dobri drugovi, na terenu veliki rivali i možda baš zbog toga, nisu se štedjeli kada su postavljali pitanja jedan drugome. Naprotiv!

Bilo je, u najmanju ruku, škakljivo. I to na obe strane. Uostalom, pročitajte šta je Slavko pitao Marka i šta mu je ovaj odgovorio…

Jovanović je "udario" Perovića tamo gde je "najtanji", po pitanju skora u "vječitim derbijima" u poslednje tri godine, ali je napadač Crvene zvezde rutinski izbegao oštar start sa dve noge i podsjetio druga da će Partizan morati još mnogo da pobedjuje, ne bi li bio blizu Crvenoj zvezdi.

Koliko imaš pobjeda u "vječitim derbijima?", pitao je Jovanović dobrog druga.

"U poslednje dve godine koliko sam u Crvenoj zvezdi, bio sam akter dva derbija i na žalost nemam još pobedu nad Partizanom. Jako mi je teško da odgovorim na ovo pitanje, jer mi je životna želja pobeda u derbiju i nadam se da ću je ostvariti ove godine. Čestitam Marku i Partizanu za to što imaju bolji skor u poslednje tri godine, ali oni moraju da znaju da te tri godine trenutne dominacije, ne mogu da izbrišu pet decenija Zvezdine dominacije", odgovorio je 21-godišnji Perović.

Poslije jednog poraza u "večitom derbiju", Slavko Perović ošišao se na ćelavo. Mnogi su tu povezali za neuspjeh u meču sa Partizanom, a taj detalj nije promakao Marku Jovanoviću.

Stoga, pecnuo je Slavka pitanjem: "Da li si ćelav iz fazona ili nemaš kosu?"

"Šišam se pošto me djevojke vole i ćelavog... Nije svako dovoljno lijep da smije da se ošiša na ćelavo", galantno je i bez mnogo razmišljanja odbrusio momak rodom iz Kragujevca, koji je u Crvenoj zvezdi od mladjih kategorija.

Upravo tada, kao pionir, Slavko je igrao kao stoper. Na poziciji koju danas drži Marko. Njih dvojica toliko se dugo znaju da je Jovanovićevo pitanje bilo: "Šta misliš, gdje bi sada bio da si nastavio kao stoper?"

"Stopera sam igrao do pionira, od prilike, ali tada sam bio dosta fizički superiorniji, tako da mislim da bi mi dobro išlo i da sam branio! Ne znam gde bih sada bio da sam nastavio da igram stopera, ali sada igram u jednom od najvećih klubova na svijetu, tako da kao stoper sigurno ne bih igrao u većem", rekao je Perović, kojem je ovo pitanje došlo kao penal u 90. minutu.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC