• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Na treningu samo pola tima

Robert Prosinečki na trening u subotu izveo samo jedan dio prvotimaca, a ostatak dobio slobodno.

 ZVEZDA: Na treningu samo pola tima Izvor: MONDO

Trener Robert Prosinečki izveo je u subotu od 11 časova samo pola tima na trening snage.

Druga polovina, koja će biti u konkurenciji za sastav za meč sa Spartakom iz Trnave, dobila je slobodno. Utakmica počinje istog dana od 17.30 po lokalnom vremenu.

Za razliku od susreta sa Šahtjorom "B" prije tri dana, kada su igrači trenirali dva puta na dan utakmice, ove subote to nije bio slučaj, iz prostog razloga što se ekipe neće mijenjati na poluvremenu, već će ona koju Prosinečki bude izveo protiv Spartaka igrati svih 90 minuta.

U konkurenciji za meč sa "bijelim andjelima" iz Trnave su: golman Dmitrović, Adi, Djordjević, Tošić, Reljić, Ninkov, Mijailović, Koroman, Kadu, Jeremić, Evandro, Kaludjerović i Borha.

Suprotno njima, trening su odradili Stamenković, Bajković, Ćosić, Ignjatijević, Mikić, Binić, Isah, Milovanović, Bogdanović, Vešović, Lazović, Jevtić, Perović, Trifunović.

Kondicioni trener Zvezde Zirojević ovog puta osmislio je novi poligon, na kojem su igrači prolazili najrazličitije vježbe, a najzanimljivije bilo je na poligonu na kojem je trebalo raditi zvijezde, kolutove unaprijed i unazad, premete, hod na rukama i potom preskakanje lopti za pilates.

Nisu svi igrači sa jednakim uspjehom prolazili zahtijevan put od 20-ak metara, a Vladimir "Guma" Bogdanović u potpunosti je opravdao svoj nadimak, iako je prije prvog pokušaja mislio da neće uspjeti.

"Danas me zovite Kameni", rekao je, međutim ipak je pokazao zašto ga zovu Guma.

Ekipa koja je danas trenirala od 11 časova, konkurisaće za tim u nedelju, kada od 13 časova po lokalnom vremenu bude počeo meč sa Torontom. Suprotno njima, momci koji budu igrali protiv Spartaka, treniraće u nedelju...

Svi igrači Crvene zvezde zdravi su, iako neki osjećaju sitne tegobe, odnosno bolove u zglobovima ili ramenima...

Inače. u nedelju, 6. februara, u Antaliju će doputovati dugo očekivani Milan Vilotić. Njegov dolazak neće poboljšati brojno stanje, zato što će istog dana u suprotnom smjeru krenuti Zvezdini reprezentativci Pavle Ninkov i Marko Dmitrović, koji će braniti boje "A" i mlade reprezentacije u Izraelu.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC