• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neću šniclu, dajte mi nož!

Rastrojen i pijan, Pol Gaskoin prvo je tražio nož od osoblja "Milenijum Hotela", a potom pokušao da se udavi u kadi.

 Neću šniclu, dajte mi nož!  Izvor: MONDO

Legendarni engleski fudbaler Pol Gaskoin pokušao je samoubistvo juče u hotelskoj sobi u centru Londona. Rastrojen i pijan, bivši reprezentativac prvo tražio nož od osoblja "Milenijum Hotela", a potom pokušao da se udavi u kadi.

U tome ga je sprečila policija, koju je malo pre toga pozvalo zabrinuto osovlje hotela. Gaskoina, sa dijagnozom manične depresije od pre osam meseci, su potom odveli u bolnicu na ispitivanje mentalnog stanja, gde je i zadržan.

Gaskoin je u nedelju, oko 13 časova ušao u hotel i bukirao sobu od 232 funte za noć. U ruci je imao flašu džina ispijenu do pola, što je u startu zabrinulo hotelijere, piše engleski San (The Sun).

Malo kasnije, Gaskoin je pozvao poslugu i naručio još alkohola, što su oni odbili da mu isporuče, tako da je nekadašnji fudbaler Totenhema, Lacija i Njukasla, zvao ponovo i ovog puta poručio šniclu.

"Zaboravite šniclu, dajte mi samo nož", pozvao je Gaskoin poslugu naknadno, a otkrio je jedan od izvora iz hotela.

"Nema šanse", dobio je odgovor 40-godišnji fudbalski veteran, koji godinama pokušava da se izleči od alkoholizma, depresije, prekomerenog konzumiranja energetskih napitaka i povremenog uživanja droga.

Potom su iz hotela pozvali policiju, jer su bili zabrinuti za mentalno stanje svog gosta i taj poziv stigao je u pravi čas, jer je Gaskoin već bio legao u kadu pune vode u nameri da se udavi.

Uz mnogo muke, desetorica policajaca su ga u tome sprečila.

"Kada su policajci ušli u sobu, bio je potpuni mrak, a svuda okolo su bili pobacani opušci od cigareta. Kada je video policajce, Gaskoin je vikao: "Naručio sam kokain, dajte mi kokain". Bio je potpuno izgubljen i plakao je kao malo dete", preneo je jedan očevidac događaja.

Noć pre toga, Gaskoin je proveo u obližnjem Mandarin Orijental hotelu, odakle su ga odjavili kada je od osoblja tražio da mu donesu kokain.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC