• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Prvi poraz Zvezde

Poslije četiri pobjede i remija, crveno-bijeli izgubili prvu utakmicu u pripremnom periodu - 0:1 (0:1) od MLS ligaša FC Toronta.

 PRIPREME: Prvi poraz Zvezde Izvor: MONDO

Strijelac pobjedonosnog gola za Kanađane bio je Nejtan Sturdžis u 40. minutu.

Martina je izigrao Vladana Binića i Nikolu Mikića, centrirao sa lijevog krila, a Sturdžis iz punog trka zahvatio loptu i uz pomoć stative je smestio iza leđa Saše Stamenkovića.

Robert Prosinečki ukazao je šansu fudbalerima koji u subotu nisu igrali protiv Spartaka iz Trnave (ili su ušli u igru pred kraj utakmice).

To su: Stamenković - Binić (od 65' Stojković), Mikić, Ćosić, Ignjatijević - Isah, Milovanović (od 65' Bogdanović), Lazović - Vešović, Trifunović, Perović (od 45' Jevtić).

Najbolji utisak ostavili su Darko Lazović u prvom, odnosno Uroš Ćosić u drugom poluvremenu.

Ekipa sastavljena od igrača koji su u ovom delu priprema možda dalje od startnih 11 za proleće, nije uspela da nametne stil igre na kakvom insistira Prosinečki.

Najveći problem tokom cijele utakmice bio je u veznom redu, koji je rijetko uspijevao da iznese loptu sa svoje polovine i razvije napad na željeni način. Imala je Zvezda prednost u posjedu lopte, ali ne i prave šanse.

U prvom poluvremenu je u izglednim situacijama viđeno nekoliko nepreciznih centaršuteva, jedan traljav šut Miloša Trifunovića iskosa, kao i loše izveden "slobodnjak" Dejana Milovanovića sa 20 metara.

Za pohvalu je to što uprkos problemima sa presingom Kanađana, crveno-bijeli nisu krenuli linijom manjeg otpora i priklonili se lansiranju dugih lopti, već su svih 90 minuta poštovali opredjeljenje da se igra "do noge".

Efekti su se vidjeli tek u posljednjih desetak minuta, kada su sabili protivnika na njegovu polovinu i izveli nekoliko dobrih akcija. Mikić i Vešović tada nisu uspjeli da zatresu mrežu na centaršuteve Nikole Ignjatijevića.
(Izvještač MONDA iz Antalije, Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC