• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: "Bolje da si ostao u pravom klubu!"

Fernando Tores debitovao za Čelsi protiv svog dojučerašnjeg kluba i rastužio se. Nevjerovatni Meireleš postigao gol odluke!

 PREMIJER: "Bolje da si ostao u pravom klubu!" Izvor: MONDO

Liverpul je u seriji!

Keni Dalgliš je "bacio neke čini" u ekipu sa Enfild rouda, koja je slavila u derbiju 26. kola, protiv Čelsija u Londonu 1:0, golom sjajnog Portugalca Raula Meireleša u 69. minutu.

Sve oči engleske fudbalske javnosti bile su uprte u jednog čovjeka - Fernanda Toresa, momka koji je oborio rekord u visini transfera (50 miliona funti). Prije samo nekoliko dana došao je u Čelsi iz Liverpula, a sudbina je htjela da debituje upravo protiv svog dojučerašnjeg kluba!

"El Ninjo", ali i "El trejtor" (izdajica), kako su ga nazvali navijači Liverpula, nije se baš najbolje snašao. Često je griješio u dodavanjima, na zadovoljstvo vrlo bučnih navijača "crvenih".

Kada je izlazio sa terena, navijači Liverpula su mu uzvikivali: "Trebalo je da ostaneš u pravom klubu! (You should stay at real club!)".


Trenutak odluke u 69. minutu. Stiven Džerard je zavrnuo loptu u šesnaesterac domaćih, cijela odbrana Čelsija je oklevala, Meireleš je sjajno ispratio akciju za, ispostaviće se, gol odluke.

To je njegov četvrti gol u posljednjih pet mečeva! Fenomenalan učinak bivšeg igrača Porta. Gol Meireleša je prvi koji je neki igrač Liverpula dao Čelsiju na Stamofrd bridžu poslije punih sedam godina! Kakav podatak!

Mogao je Liverpul do gola i u prvom poluvremenu. U 33. minutu, opet poslije cenatršuta Džerarda, Maksi Rodriges je sa tri metra promašio prazan gol! Tačnije, postavio je nogu tako da je lopta pogodila prečku.

Čelsi nije imao stopostotne šanse, čak ni neke ozbiljnije. Branislav Ivanović se trudio, skakao u napadu, ali bez uspjeha. "Plavci" su mogli da priđu Mančester junajtedu na sedam bodova zaostatka, ovako ostalo je +10 za "đavole" i san o tituli je sada raspršen.

Liverpul, sa druge strane, grabi ka Ligi Evrope. Pogledajte učinak Liverpula u posljednje četiri utakmice: četiri pobjede, uz sedam datih golova i bez ijednog primljenog!

OVDE pročitajte rezultate ostalih mečeva 26. kola.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC