• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Milane, dobro došao!

Milan Vilotić doputovao je u Antaliju u nedelju uveče i već narednog jutra odradiće pun trening sa ostalim igračima...

 ZVEZDA: Milane, dobro došao! Izvor: MONDO

Milan Vilotić je u nedelju uveče, oko 21.45 po lokalnom vremenu stigao u Antaliju, uzeo ključ od sobe, zadužio opremu i već narednoj dana od 10.45 istrčaće na teren sa ostalim igračima…

Odradiće prvi trening poslije avgusta 2010. godine, kada je stigla zlokobna dijagnoza da ima tumor, a potom i operacije u septembru mjesecu. Upoznao je i Roberta Prosinečkog, kojem se kao klinac divio, a koji će mu od sada biti šef.

Nije bilo srećnijeg čovjeka od mladog fudbalera, kojeg su svi u Hoteli "Kalista" dočekali sa osmjesima, a odmah su uslijedili zagrljaji, poljupci i riječi dobrodošlice.

"Ovo je mjesto gdje ja pripadam", rekao je Vilotić (24), koji je u rukama držao pismenu dozvolu sa klinike u Bolonji da smije neometano da nastavi da igra fudbal.

"Jedva sam čekao da dodjem… Od sedme godine gradim ličnost kroz pripadnost ekipi i kolektivu i zaista mi je nedostajalo sve ovo. Sad sam tu i jedva čekam da počnemo. Imam osjećaj da bih odmah mogao da odigram cijelu utakmicu, kakvu želju nosim u sebi", dodao je Vilotić, koji je priznao da je malo umoran i gladan, ali nije odbio da govori za medije.

I trener Prosinečki bio je srećan što je upoznao i posljednjeg prvotimca Crvene zvezde, a zadovoljstvo je bilo veće što će ga već narednog dana imati na treningu.

"Jako mi je drago da je momak stigao konačno. On će odmah biti u potpunom treningu sa nama. U 10.45 očekujem ga na terenu", rekao je Prosinečki.

Momak koji je za šest mjeseci pobijedio tumor i uspio da se oporavi i od komplikovane operacije, ostvariće najveću i najvažniju pobjedu u karijeri kada u ponedeljak bude počeo da se zagrijava sa ostatkom tima. Priznao nam je da zbog toga osjeća malu tremu…

Dobro došao, Milane.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC