• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Niželigaš iz Austrije bolji od Borca!

Banjalučki Borac upisao je prvi poraz na pripremama u Antaliji. Austrijski niželigaš Horn slavio je pobjedu rezultatom 2:1.

 PRIPREME: Niželigaš iz Austrije bolji od Borca! Izvor: MONDO

Nakon remija sa kazahstanskim Kairatom (0:0) u prvoj pripremnoj utakmici u turskom ljetovalištu, uslijedio je u ponedjeljak prvi poraz Banjalučana i to od austrijskog Horna (2:1).

Član austrijske Regionalne lige (treća liga) je brzo stekao prednost nad jesenjim prvakom Bosne i Hercegovine. Izjednačio je u finišu poluvremena Borislav Mikić, da bi u nastavku, Austrijanci stigli do trijumfa.

"Odigrali smo loše i nismo na pravi način odgovorili na agresivnu igru protivnika. Imali smo nekoliko veoma dobrih šansi u prvom poluvremenu, ali ih nismo iskoristili. Siguran sam da možemo, a i moramo da igramo mnogo bolje", rekao je Darko Ljubojević, sportski direktor Borca.

"Još tražimo pravo pojačanje na poziciji stopera. Tražimo nekoga ko može odmah da uskoči u prvi tim. Nećemo žuriti, bolje da nešto kasnije dovedemo pravo pojačanje, nego da napravimo grešku pri izboru."

Izabranici Vlade Jagodića igraće u četvrtak narednu "test" utakmicu. Protivnik je rumunska Univerzitatea iz Krajove.

Poslije Rumuna, Banjalučane do kraja priprema očekuju mečevi sa ruskim klubovima, Himkijem (13. februar) i Lokomotivom (15. februar).

U prvom poluvremenu igrali su: Avdukić, Stupar, Ćorić, Raspudić, Žarić, Grahovac, Maletić, Mikić, Međedović, Veljović, Vidaković. Igrali su još: Damjanović, Petrić, Sakan, Srećo, Nikolić, Stajić, Luburić, Kunić i Dujaković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC