• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon "ucijenio" Kovačevića i Stojkovića?

Selektoru Srbije nije se dopalo prepucavanje dvojice fudbalera preko novina, pa im je naložio da se pomire, piše "Sportski žurnal".

 Pižon "ucijenio" Kovačevića i Stojkovića? Izvor: MONDO

Vezni fudbaler Lansa Nenad Kovačević i golman Partizana Vladimir Stojković moraće da izađu iz "klinča" u koji su ušli preko stranica dnevne štampe, ukoliko žele ponovo da zaigraju za srpsku reprezentaciju.

Kako je objavio "Sportski žurnal", Vladimir Petrović je obojici saopštio da nije u redu način na koji su komunicirali i da će zbog toga biti van kombinacije za nacionalni tim - do pomirenja.

Podsjetimo, Kovačević je izjavio da je obrisao Stojkovićev broj mobilnog telefona kada je ovaj potpisao za Partizan, dok je nekadašnji golman Crvene zvezde ironično uzvratio da zbog toga nije mogao da spava, kao i da neće moći da se "revanšira" Kovačeviću pošto njegov broj nije ni imao.

Stojković (27) je poslije navijačkih incidenata u Đenovi izostavljen sa spiska za prijateljske mečeve sa Bugarskom i Izraelom, kako ne bi došlo do daljeg raspaljivanja strasti, a njegovo mjesto zauzeo je Bojan Jorgačević.

Kovačević (30) je bio standardan u reprezentaciji dok su selektori bili Havijer Klemente i Miroslav Đukić, ali ga Radomir Antić nije pozivao pod zastavu.

Međutim, Pižon je vraćanjem Milana Biševca, odnosno pozivanjem veterana Veseljka Trivunovića, pokazao da niko nije definitivno otpisan...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC