• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi driješi kesu - poslije Toresa, hoće i Seska

Roman Abramovič je potrošio 50 miliona funti na Fernanda Toresa. Hoće da da još 50 za Seska Fabregasa!

 Čelsi driješi kesu - poslije Toresa, hoće i Seska Izvor: MONDO

Gdje ima, tu se i prosipa! Još se nije slegla prašina oko rekordnog transfera Toresa iz Liverpula u Čelsi, a sa Stamford bridža nova bomba - vlasnik "plavaca" Roman Abramovič spreman je da na ljeto da još 50 miliona funti za kapitena Arsenala Seska Fabregasa!

Londonski "San" (The Sun), koji je objavio ovu informaciju, piše da u Čelsiju smatraju da bi 23-godišnji Španac bio idealan partner Frenku Lampardu u srednjem redu "plavaca".

Riječ je, naravno, o ogromnoj sumi novca, ali osim spremnosti ruskog milijardera da iskešira tu kintu, treba imati u vidu da je pitanje kako će na to reagovati, prije svega Arsenal i Arsen Venger, ali i Fabregasov bivši klub Barselona, koja je više puta izrazila želju da vrati španskog reprezentativca.

Prošle godine, Arsenal i Venger samo su odmahnuli rukom na ponudu Barse od 60 miliona funti za Fabregasa. I Sesk je ostao na "Emiratima". Doduše, sa gorkim ukusom u ustima, jer je i on više puta rekao da bi volio da vrati na Nou Kamp.

Fabregas je ranije izjavio da je teško odbiti ponudu da se vrati kući i igra pod vođstvom Pepa Gvardiole i uz Andresa Inijestu, Mesija, Đerara Pikea...

Barsa, svakako, nije odustala od njega i za očekivati je da će probati ponovo. Osim toga, pitanje je da li će Čelsi uspjeti u toj namjeri, jer Fabregas treba da napusti Arsenal i pređe u redove velikog gradskog rivala.

Fabregas je priznao da osjeća veliku zahvalnost prema Vengeru i Arsenalu i navjači "tobdžija" i u tome vide razlog zašto Čelsi neće uspjeti u namjeri da ga "otme".

Ali, opet, i navijači Liverpula su se kleli u Toresa...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC