• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tevez: Razumijem navijače Junajteda

Fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez izjavio je da se ne plaši vrijeđanja navijača gradskog rivala Junajteda u predstojećoj derbi utakmici Premijer lige.

 Tevez: Razumijem navijače Junajteda Izvor: MONDO

Tevez je dve godine igrao za Mančester junajted, odakle je 2009. prešao u Siti. On je jedan od najboljih igrača ekipe Roberta Mančinija sa 20 golova u sezoni.

"Ne brinem se što će mi zviždati na Old Trafordu i ne plašim se odlaska na taj stadion. I prošle godine su mi navijači zviždali, ja to razumijem. Navijači brane svoj klub, a ja sam sada u protivničkoj ekipi", rekao je Tevez magazinu "Zu".

"Navijači Mančester junajteda nikada neće moći da kažu da nisam davao sve od sebe kada sam tamo igrao. Možda neki od njih i dalje ne shvataju razloge zbog kojih sam otišao", dodao je argentinski reprezentativac.

Tevez je istakao da voli da igra derbi utakmice.

"Ja sam profesionalac i žvizduci na terenu su cijena koju nekada morate da platite. Ali to na mene uopšte ne utiče. Derbi utakmice su uvijek divne. Uživao sam igrajući ih u Argentini i Brazilu, ali u Engleskoj su ekstra specijalne", rekao je on.

"Igrati protiv Junajteda je veliki podsticaj, ali ne shvatam to lično. Važna su tri boda. Želimo da odemo na Old Traford i pobedimo", dodao je 27-godišnji fudbaler.

Tevez je rekao da borbu za titule ne odlučuju derbiji, već "male" utakmice.

"Već nekoliko godina imamo dobar tim. Ali, ne radi se samo o pobjedi protiv Junajteda, već da morate da dobijete sve utakmice na svom terenu. Ne smijemo da gubimo utakmice u kojima smo favoriti na papiru. U takvim mečevima se gube titule, a ne u velikim derbijima", rekao je Tevez.

Utakmica Mančester junajteda i Mančester sitija igra se u subotu. Junajted je prvi na tabeli sa 54 boda, a Siti je treći sa pet bodova manje, ali i utakmicom više.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC