• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boja: Crno-bijele boli uvo za mene; Đurić: Budalaština

Kamerunac tvrdi da su mu u Partizanu rekli da je slobodan igrač, a sada traže 350.000 evra. Predsjednik Đurić poručio da niko ne može da ide za džabe.

 Boja: Crno-bijele boli uvo za mene; Đurić: Budalaština Izvor: MONDO

Poslije Moreire, još jedan Afrikanac je digao frku u Partizanu. Pjer Boja tvrdi da su ga crno-bijeli prevarili govoreći da može da ide bez obeštećenja i da ga sada ne puštaju zbog čega će se obratiti nadležnim organima FIFA.

Predsjednik srpskog šampiona Dragan Đurić poručuje da nijedan igrač, koji ima ugovor sa klubom, ne može da ide za džabe.

"Ne daju mi papire", vidno ljut počeo je Boja priču za MONDO iz Francuske.

"A od 1. januara mi nisu dali ni platu", nastavio je Kamerunac.

Zatim se 27-godišnji napadač vratio na početak priče.

"Prošlog ljeta sam potpisao ugovor na godinu i po. Igrao sam za siću, za četiri mjeseca dobio sam 25.000 evra. Pare mi nisu bile važne, htio sam samo da igram".

Boja tvrdi da u njegovom ugovoru sa Partizanom piše da je 1. januara 2011. trebalo dvije strane treba da sjednu i dogovore se oko novih uslova.

Međutim, Kamerunac je želio da ide, nije bio zadovoljan minutažom.

"U decembru su mi rekli da mogu da idem bez obeštećenja. Vjerovao sam ljudima iz Partizana, jer je to moj klub", nastavio je Boja i dodao da je razgovore uglavnom vodio sa koordinatorom za sportska pitanja Albertom Nađon.

"Kada sam krajem decembra došao u Beograd, pet-šest dana sam svakodnevno išao na stadion - rečeno mi je da moram da vratim 25.000 evra. Odgovorio sam im da mi daju papire da sam slobodan igrač i da ću odmah iz svog džepa vratiti te pare".

Prema Bojinim riječima, papire nisam dobio.

"Otišao sam u Katar i zvao Darka Grubora (generalni sekretar Partizana), koji mi se nije javljao, a kada se javio poručio mi je da će mi u roku od sat-dva poslati papire kako bih mogao da potpišem za drugi klub. Papiri su stigli, ali sam se šokirao - Partizan je tražio 350.000 evra za obeštećenje".

Pjer Boja je odlučio da se žali "svjetskoj kući fudbala".

"Moj advokat se obratio FIFA. Sada mi je kasno za zapad Evrope, jer je prelazni rok završen. Ljude u Partizanu očigledno boli uvo za mene, a ja sam prema njima bio korektan", zaključio je Pjer Boja.



Podjednako ljut je bio i predsjednik Partizana, Dragan Đurić, kada smo ga pozvali i zamolili da prokomentariše priču Pjera Boje.

"On ima ugovor sa Partizanom i mora da plati obeštećenje, kao i svaki drugi igrač. Ovako može da se obrati samo Bogu", rekao je Đurić.

"Ugovor je ugovor i mora da se poštuje", jasan je prvi čovjek crno-bijelih.

Upitan da li je Partizan rekao Boji da može da ide ako vrati 25.000 evra, Đurić je odgovorio:

"Igrao je u Ligi šampiona sa Partizanom. Da nije, ne bi ni postojao kao igrač. I hoće da ide džabe?! To su budalaštine".

(R.J. - MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC