• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić zadovoljan, penal odlučio meč

Selektor BiH smatra Sušić zadovoljan je igrom svoje ekipe uprkos porazu od Meksika 2:0. Pape smatra da je meč odlučio nepostojeći penal.

 Sušić zadovoljan, penal odlučio meč Izvor: MONDO

"Prvo bih želio da čestitam Meksiku na pobjedi. Dali smo maksimum u ovom trenutku jer smo došli bez nekoliko standradnih igrača.Utakmica je bila dosta izjednačena i u takvoj igri i najmanja greška odlučuje utakmicu. Prvu grešku napravio je sudija koji je dosudio penal. Poslije toga je Meksiko bio bolji i zasluženo došao do pobjede, ali vjerovatno bi bilo drugačije da nije bilo penala“, rekao je Sušić nakon meča sa Meksikancima.

Uprkos porazu pred važan kvalifikacioni meč sa Rumunima 26. marta, Sušić je zadovoljan igrom svog tima, u kojem nije bilo nekoliko standardnih igrača.

"Nikada nije dobro izgubiti zadnju utakmicu pred kvalifikacionu utakmicu, ali ja sam zadovoljan. Momci su dali maksimum, trčali su, borili se 90 minuta i kada se vrate Rahimić i Džeko biće to druga ekipa“, rekao je Sušić.

Reprezentativac BiH Haris Medunjanin žali za propuštenim prilikama, ali je optimista pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012.

"U prvom poluvremenu dobro smo se nosili sa Meksikancima, ali akda primiš ovakve golove, ne možeš se nadati pobjedi. Imali smo prilika, posebno u prvom poluvremenu, a mislim da Ibišević kod onog gola nije bio u ofsajdu“, rekao je Medunjanin.

On dijeli mišljenje selektora Sušića da BiH sa igračima koji nisu igrali u SAD mogu protiv Rumunije pružiti dobru partiju i na kraju upisati tri boda.

"Ako budemo sa pravim sastavom sa svim igračima možemo dosta uraditi. Bitno je da pobijedimo Rumuniju i to nam je glavni cilj“, istakao je Medunjanin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC