• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Blizu smo tima za kvalifikacije

"Orlovi" pod vođstvom Vladimira Petrovića dobili dve prijateljske utakmice u gostima, bez primljenog pogotka.

 Pižon: Blizu smo tima za kvalifikacije Izvor: MONDO

Selektor Srbije i njegovi izabranici probudili su nadu u preokret, kada krajem marta ponovo krenu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Pobjedama nad Bugarskom u Sofiji (1:0) i Izraelom u Tel Avivu (2:0), reprezentacija Srbije vratila je dobru atmosferu, uzdrmanu sukobom na liniji FSS - Radomir Antić, pa onda slabim startom u kvalifikacijama.

Podsjetimo da su "orlovi" remizirali sa Slovenijom i izgubili u Beogradu od Estonije, zatim i od Italije službenim rezultatom 3:0, poslije incidenata u Đenovi.

"Vidjeli ste i sami. Imamo dobre igrače i vjerujem da smo poslije ovih mečeva još bliže timu koji može da napravi dobar rezultat u kvalifikacijama", rekao je Vladimir Petrović, prenosi "Sport".

"Nastavljamo od utakmice do utakmice. Ova dva dana u Izraelu su nam mnogo koristila. Igrači polako shvataju šta tražim od njih i mislim da smo svi zajedno na dobrom putu. Samo da tako nastavimo".

Pižon je isprobao mnoge igrače, neki su vraćeni poslije dužeg odsustva iz nacionalnog tima, neki su debitovali "pod stare dane"... i svi su opravdali povjerenje.

"Jesam mnogo mijenjao, ali ovo je bila idealna prilika da vidim sve što želim. Ostaviću za sebe čija igra mi se najviše dopala", ostao je zagonetan Pižon, dodavši da ga "brinu promašaji Mrđe".

Branislav Ivanović konstatovao je da je "uvijek dobro kada se pobijedi".

"Ponovo imamo dobru atmosferu, a što je najvažnije, počeli smo da prihvatamo ideje selektora. Vjerujem da ćemo iz ovih pobjeda izvući mnogo pozitivnog za kvalifikacione mečeve sa Sjevernom Irskom i Estonijom".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC