• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Zašto tako, Musline?

Crveno-bijeli najavili zvanično reagovanje na intervju Slavoljuba Muslina, u dijelu koji se tiče nekadašnjeg predsjednika kluba, Dragana Džajića.

 ZVEZDA: Zašto tako, Musline? Izvor: MONDO

Izjava Slavoljuba Muslina, kojom otvoreno "pecka" Dragana Džajića u trenucima kada se u Srbiji vodi sudski proces protiv legende srpskog fudbala i treće "Zvezdine zvezde", nije prošla neopaženo u Beleku.

Aktuelna uprava crveno-bijelih, na čelu sa predsjednikom Vladanom Lukićem, u najmanju ruku je razočarana načinom na koji je Muslin govorio o Džajiću.

"Ja lično mogu da kažem da je to sramno", obratio se Lukić novinarima, minut prije nego je s kačketom i podignutom kragnom, spuštenog pogleda, pored njega prošao Muslin u trenerci Krasnodara.

Do pozdrava nije došlo, niti je Lukić isprva prepoznao bivšeg trenera Crvene zvezde.

"Obično u životu biva da pojedini ljudi o drugima govore ono što drugi upravo za njih kažu. Ovo je najbolji primjer za tako nešto i to je sve što ja imam da kažem", dodao je Lukić i nadovezao se:

"Poplave na površinu izbace pacove".

Lukić nikako ne može u istu ravan da stavi Džajića i Muslina.

"Ja tog čovjeka ne znam, čuo sam o njemu, nisam saradjivao, nismo se upoznali. Dragana Džajića znam izuzetno dobro i ne mogu da ih stavim u isti ravan i da jedan takav čovjek može da govori o Draganu Džajiću", podvukao je.

Izmedju ostalog, Muslin je rekao da Crvena zvezda ima budućnost samo ukoliko na njeno čelo dodje bogati vlasnik koji će uložiti svoj novac. Ovako. ne...

"Vjerovatno nekog tajkuna koji je njemu obećao da bude trener", primjećuje Lukić, nagovještavajući da Muslin nije bio u krugu kandidata za trenera Crvene zvezde od kada je on došao u klub.

"Jer, u dosadašnjim pričama o tome ko bi mogao da bude trener Crvene zvezde pričalo se samo o dobrim trenerima i dobrim ljudima… Što on očigledno nije", dodao je Lukić i otišao...

Njegov savjetnik za odnose sa medijima Miodrag Antonijević prokomentarisao je da je nepotrebno da bilo ko gura Džajića dole i to preko medija, dok je legendi kluba ionako dovoljno teško.

"U ovom teškom trenuku, kada Džaja brani dostojanstvo na sudu, potpuno je nepotrebno da neko ko nema veze sa sudskim sporom posipa so na živu ranu", izjavio je za MONDO savjetnik predsjednika Crvene zvezde za odnose sa medijima Miodrag Antonijević.

U intervjuu koji je dao srpskim novinarima u Beleku, Muslin je rekao da je "bio u pravu za Džajića kada je odlazio iz Crvene zvezde", dok je za sebe konstatovao da ga "nisu hapsili i da slobodno šeta"...

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC