• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brigel: Ja idem, vi nastavite ovim putem

Nikola Ignjatijević otišao je u Temišvar na pozajmicu, a crveno-bijelima poželio da ispune sve ciljeve, i klupske i pojedinačne.

 Brigel: Ja idem, vi nastavite ovim putem Izvor: MONDO

Čovjek koji je u dresovima Zemuna, Napretka, Javora, a posljednjih godinu i po dana Crvene zvezde, preorao sve terene Superlige uzduž i poprijeko, doživio je da u 28. godini ostvari inostrani angažman.

Pred kraj priprema tokom kojih mu se čak i kapitenska traka našla na lijevoj mišici, Nikola Ignjatijević dobio je i prihvatio da postane fudbaler Bukurešta, prvog kluba van teritorije Srbije od kada je izašao iz Zvezdine Omladinske škole i počeo da gradi seniorsku karijeru.

Za početak, radiće se o pozajmici do kraja sezone, s tim da će poslije prvog bloka utakmica koje popularni "Brigel" bude odigrao u Temišvaru, uprave klubova sredinom maja sjesti za sto i razgovarati o eventualnom otkupu ugovora.

Do tada, Rumuni će izbliza moći da se uvjere u Ignjatijevićeve kvalitete, požrtvovanost i odanost poslu i klubu.

"Bilo je nagovještaja da bi ovaj transfer mogao da se ostvari još sredinom januara, ali se tada sve svodilo na raspitivanje, pa nisam tome pridavao veliki značaj. Interesovanje Temišvara počeo sam tek nedavno da shvatam kao ozbiljno, kada sam vidio da zaista žele da me angažuju, a na kraju se to i dogodilo", pričao je Ignjatijević u četvrtak uveče, veče prije odlaska iz hotela "Kalista" i rastanka sa igračima sa kojima je dijelio sve prethodnih godinu i po dana.

On će promijeniti zemlju, jezik i ligu, ali ne i stil igre. Oštar, jak u duelima, uvijek maksimalno angažovan.

"Sve može da se promijeni, ali znam da ja nikada neću moći, niti želim. To što sam ja, to je nemoguće promijeniti..." , sa osmijehom govori Ignjatijević, čije startove i "brijanja" i danas sanjaju pojedini fudbaleri Superlige.

Ljevonogi bek, rodjen 12. decembra 1983. godine u Požarevcu, u trenutno drugoplasirani tim rumunske lige odlazi sa jednom željom.... Da njegovi saigrači nastave putem kojim su krenuli ove zime.

"Ja idem, ali imam nešto da im poručim... Da nastave putem kojim su krenuli i da daju sve od sebe da ostvare ciljeve koje su postavili. I kao ekipa i kao pojedinci..." , rekao je "Brigel".

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC