• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Jermen "obrijao" Borhu

Žestoko, po navici… Na treningu fudbalera Crvene zvezde u subotu prije podne, sve je prštalo. Najviše u igri na dva gola u razdaljini od 20-ak metara.

 ZVEZDA: Jermen "obrijao" Borhu Izvor: MONDO

Tu je prvo Duško Tošić "prodao" biciklu čuvaru i zakucao loptu u raklje, zbog čega je dobio aplauz od saigrača. Popularni Toške pokazao je da ga igra na mjestu stopera nije "odučila" od kontrole lopte i maštovitosti.

Nedugo zatim, jedan od najsrčanijih (logično), Jermen Arsen Balebekijan, koji se nalazi na probi, u dva navrata "obrijao" je Kristijana Borhu po nogama, što je prilično naljutilo Kolumbijca. Ipak, nije se radilo o oštrim, već samo neopreznim i nenamjernim startovima u žaru borbe.

Ljevonogi Jermen imao je nekoliko odličnih poteza, a te mršave i krive noge otkrile su da nije zalutao na probu u najtrofejniji srpski klub.

Ognjen Koroman "Koki" obradovao je trenera Roberta Prosinečkog sa nekoliko lucidnih asistencija i "ukucavanja" lopte u donje uglove protivničkog gola.

"Tako jeeee, Koki!", vikao je Robi, koji je bodrio sve igrače.

Boban Bajković imao je par dobrih intervencija, a Darko Lazović nekoliko solo prodora, koji su potvrdili da momak ima vanserijsku tehniku.

Nasuprot jednoj grupi igrača, druga je loptu vidjela tek kada bi neko bio neprecizan pa bi je poslao na drugu stranu terena.



Milan Vilotić, Marko Vešović, Slavko Perović, Pavle Ninkov, Kadu Mendeš, Vladimir Bogdanović, Aval Isah, Uroš Ćosić, Miloš Trifunović, Aleksandar Jevtić i Filip Stojković ostavili su dušu na travnjaku sprintajući, skakajući, itd.

Ova grupa u jednoj od vježbi morala je da prodje poligon na stopericu, a najbolje rezultate zabilježio je Vešović, koji je zaslužio aplauz na otvorenoj sceni za vrijeme koje je postigao.

U nedelju od 18.00 po lokalnom, a 17.00 po srpskom vremenu, Crvena zvezda igra posljednju utakmicu u Antaliji, protiv Kopera, a pretposljednju prije početka prvenstva. S obzirom na različit intenzitet treninga za dvije grupe igrača, pretpostavka je da će startnu postavu činiti oni koji su radili sa loptom.

Stoga, startna postava mogla bi da izgleda: Stamenković – Mikić, Adi, Tošić, Reljić – Mijailović, Lazović, Evandro – Borha, Koroman – Kaludjerović.

Svi u Crvenoj zvezdi nadaju se da će ekipa konačno postići gol, pošto to nije bio slučaj u prethodne tri utakmice u Beleku.

Kako su pojedinci u subotu cijepali mreže na skraćenom terenu, djeluje kao da bi slično moglo da bude i protiv Slovenaca…

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković, foto crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC