• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobuna u Barseloni zbog Mesija - igrači bijesni: Klub pred bankrotom, a njima ne pada na pamet da pristanu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Zakuvalo se na "Nou Kampu" zbog Lea Mesija.

 barselona lee mesi pobuna igrača zbog smanjenja plata Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je punih mjesec dana bez posla. Argentinskom fudbaleru istekao je ugovor sa Barselonom i trebalo bi da ostane na "Nou Kampu", međutim klub ima velikih finansijskih problema i pokušava već duže vrijeme da nađe novac koji će im omogućiti da ga angažuju na legalan način.

Možda će vas zanimati

 Već je Mesi pristao na drastično smanjenje plate, ali loš finansijski bilans Barselone pravi problem i zbog toga moraju da ubijede i druge fudbalere na "rezanje" dohotka, dok će neki igrači morati i da odu...

Sve to je narušilo atmosferu pošto je predsjednik kluba Đoan Laporta od nekoliko zvijezda tražio da se odreknu ogromnog dela svojih plata. Prvo je pričao sa Pikeom, Busketskom, Albom i Robertom, međutim oni nisu pristali jer bi u tom slučaju dobili čak 40 odsto manje novca.

Najtvrdoglaviji je Đordi Alba, koji više i ne želi da priča na ovu temu, i smatra da klub treba na drugi način da obezbijedi novac za Lea Mesija, a ne tako što će "ucjenjivati" fudbalere.

Pošto oni nisu pristali na to - teško da će i fudbaleri sa manjim platama. Tako je Barselona pritjerana uz ćošak pošto im La Liga neće dozvoliti da produže ugovor sa Mesijem sve dok "ne ispeglaju" finansijske izvještaje, a na sve to im se ne da ni da prodaju nekog od igrača koji je višak.

Na izlaznim vratima su Miralem Pjanić, Filipe Kutinjo, Samuel Umtiti, Antoan Grizman i mnogi drugi, ali nikako da dođe ponuda koja bi Barselonu stavila na noge.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC