• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Brinu vjetar i protivnik za četvrtak

Crno-bijeli u jakom ritmu na drugom dijelu priprema u Dubaiju. Problem snažan vjetar i to što još uvijek nije poznato ime drugog protivnika.

 PARTIZAN: Brinu vjetar i protivnik za četvrtak Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević može da bude zadovoljan trenutnom formom i načinom na koji njegovi učenici prilaze zadatim obavezama. Međutim, problem za stručni štab srpskog šampiona predstavlja to što još uvek nije poznato ime drugog protivnika na pripremama u Dubaiju.

Operativci crno-bijelih čine sve kako bi što prije riješili ovaj problem.

"Parni valjak" će prvi kontrolni meč imati u ponedeljak, kada će snage odmjeriti sa lokalnim Al Nasrom, koga trenira bivši šef stručnog štaba Crvene zvezde Valter Zenga.

Nije mnogo trebalo igračima Partizana da opet uđu u ritam priprema. Bliži se početak prvenstva, pa je rad pod komandom Aleksandra Stanojevića sve žešći.

Crno-bijeli su već dva dana u Dubaiju, gdje ih je u subotu na popodnevnom treningu iznenadila pješčana oluja. Uprkos jakim naletima vjetra i velikoj količini pijeska u vazduhu, što zna da bude veoma neprijatno ako niste zaklonjeni, Stanojević je sproveo u djelo svoje zamisli...

Igralo se pet na pet, deset na deset, sa kratkim pauzama između serija. Trening je više ličio da prvenstveni okršaj, što dovoljno govori koliko su se igrači uželeli utakmica, onih prvenstvenih.

Iznenađen je bio i kondicioni trener Dejan Ilić. Pažljivo je na specijalnom uređaju uz pomoć "laptopa" pratio srčani ritam svakog igrača, a rezultati su bili sjajni za ovaj period priprema. U trenutnu formu uvjerio se i predsjednik šampiona Dragan Đurić, koji je u sportskoj opremi kluba pažljivo pratio trening, ali i očitavanja na kompjuteru.

Zbog jakog ritma na dva subotnja treninga, fudbaleri će u nedelju prije podne imati slobodno vrijeme, ali ih zato u večernjim satima opet očekuje paklen rad.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC