• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opšta tuča fudbalera Sopota i Rusa!

Jedan od onih koji je razdvajao ratoborne fudbalere bio i predsjednik Zvezde Vladan Lukić. Izbjegnute ozbiljne povrede.

 Opšta tuča fudbalera Sopota i Rusa!  Izvor: MONDO

Ono što je trebalo da bude prijateljska, a ispostavilo se kao neprijateljska utakmica fudbalera Sopota i Metalurga iz Stari Oskola, prekinuta je u posljednjem minutu prvog poluvremena zbog opšte tuče ne samo fudbalera, već i članova dva kluba.

Prema riječima očevidaca ovde u Antaliji, gotovo da ne postoji osoba prisutna na i oko terena koja nije učestvovala u tuči srpskih i ruskih fudbalera.

Kuršlus je izbio u 45. minutu, kada je mladi stoper Uroš Spajić, izdanak Omladinske škole Crvene zvezde, primio loptu na grudi, ali tako da je ona otišla od njega na nekoliko metara i postala "ničija".

Defanzivni vezista ruskog tima vidio je priliku da ugrabi posjed i krenuo u klizeći start, a isto je uradio i Spajić. Dva para nogu sudarila su se, a prisutni na utakmici prepričali su nam da se radilo o jezivom zvuku, poslije kojeg je Rus ostao da leži na zemlji, a Spajić ustao.

Iste sekunde, jedan od visokih štopera iz redova ruskog trećeligaša pritrčao je i sa leđa udario šakom u lice Spajića, što je bio povod za tuču u kojoj, ponovo prenosimo zapažanja, niko nikoga nije ni pokušavao da rastavi, već je svako svakoga tukao.

Kada je tuča uzela maha, na terenu su se pojavili članovi uprava, gledaoci i razni menadžeri, koji su uspjeli nekako da smire situaciju. Među onima koji je razdvajao kada je vrag odnio šalu bio je i predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić, koji je u društvu najbližih saradnika posmatrao meč!

Na utakmici "filijale", fudbalera Sopota, bi svakako bio i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki, kao i veliki broj igrača, da već ranije nije bio zakazan trening crveno-bijelih u subotu popodne.

Rezultat u duelu člana Srpske lige Beograd i ruske Druge lige Jug (u oba slučaja radi se o trećem po kvalitetu rangu takmičenja), bio je 0:0 u trenutku prekida.

Prvo se pojavila informacija da je Spajić polomio nogu protivniku, ali je to kasnije demantovano.

Jedan od igrača koji su bili u startnoj postavi, a potom bili i umiješani u tuču, prenio nam je da se niko od "Vukova sa Kosmaja" nije uplašio tuče i da su svi skočili za najbližeg do sebe, kao i da nijedan igrač nije prošao sa povredom.

Na pitanje: "Ko je objektivno bio jači?", odgovorio je da misli da su Srbi bili jači, iako su Rusi stariji i krupniji po građi.

Trener Sopota Dušan Kljajić izveo je sljedeći sastav na teren: Knežević – Stojković, Spajić, Krneta, Aritonović – Kovačević, Čaušić, Djuričković - Zorica, S. Srnić – Požar.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC