• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda remizirala za oproštaj od Antalije

Zvezda četvrti put remizirala na pripremama u Antaliji. Protiv slovenačkog Kopra bilo je 1:1.

 Zvezda remizirala za oproštaj od Antalije Izvor: MONDO

U posljednjoj utakmici na pripremama u Antaliji, fudbaleri Crvene zvezde nisu pobijedili slovenački Koper, ali za utjehu im ostaje da su postigli gol poslije 393 minuta.

Zvezda je utakmicu počela veoma ofanzivno, dopadljivo za oko, maštovito, ali sve dok nije trebalo šutnuti na gol. Ozbiljno šutnuti…

Šansu za šansom do 25. minuta Evandro, Koroman, Evandro, Evandro, Kaluđerović, Evandro…

Kada nisu crveno-bijeli, jesu plavo-žuti.

Koper je poveo sa penala u 48. minutu, kada je Uroš Ćosić srušio vremešnog Pavlina, koji je pažnju posmatrača privukao više time što nije zatvarao usta od prvog minuta i što je svima svašta govorio na terenu, nego što je igrao efektivno.

Ali, eto, bivši reprezentativac Slovenije zaradio je penal, a zanimljivo, izveo ga je golman Husić i savladao mladog Marka Dmitrovića (koji je branio u drugom dijelu).

Zvezda je izvela mnogo lijepih akcija, ali je samo jednu pretvorila u gol.

Bilo je to u 57. minutu, kada je Vladimir Bogdanović pronašao Pavla Ninkova, koji je u punom trku probio sa desne strane, oštro centrirao, a Andrija Kaluđerović je zahvatio loptu sa pet metara i zakucao je u mrežu.

Prije toga odlični Husić odbranio je volej Darku Lazoviću, a do kraja utakmice stopostotne šanse promašivali su Aleksandar Jevtić i Marko Vešović, koji se vratio na mjesto krila i bio jako opasan.

Ipak, utisak je da su i Jevtić u 82. i Vešović u 85. minutu morali da pogode mrežu iz šansi u koje su ih ubacili Lazović i Vladan Binić.

I jedno zapažanje: u posljednjih sedam, osam minuta, odbrana Crvene zvezde igrala je u sljedećem sastavu: Binić, Mikić, Reljić, Jeremić.

Bilo je dobrih poteza crveno-bijelih na ovom meču, ali ono što bi trebalo da brine Roberta Prosinečkog i njegove saradnike jeste činjenica da nije pobijeđena, realno, ekipa osrednjeg kvaliteta u kojoj se, pritom, svako sa svakim svađa - igrači između sebe, pa i trener sa njima!

Bilo je i pominjanja majke…majki...

Na šest utakmica u Antaliji, Crvena zvezda zabilježila je četiri remija, pobedu i poraz, postigla četiri gola, tri iz igre, a samo je Kaluđerović uspio dva puta da se upiše u strijelce.

Do početka prolećnog dijela sezone (26. februara), Zvezda će odigrati još jedan prijateljski meč, protiv banjalučkog Borca 20. februara.

Na pripremama u Antaliji Zvezda je odigrala šest mečeva (uključujući ovaj). Pobedila je slovačku Trnavu (2:1), a izgubila od Toronta (0:1). Sa četiri protivnika odigrala je nerešeno: protiv rumunskih ekipa Univerzitatete Kluž i Steaue bilo je 0:0, protiv B tima Šahtjora 1:1, baš kao i protiv Kopra.

POČETNI SASTAV ZVEZDE: Stamenković - Ninkov, Ćosić, Adi, Tošić - Isah, Kadu, Evandro Goebel - Borha, Koroman - Kaluđerović.

U drugom poluvremenu redom su ulazili Dmitrović, Bogdanović, Lazović, Vešović, Reljić, Jevtić, Perović, Mijailović, Binić, Mikić i Jeremić.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC