• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriveno! Mesi ima tajnu klauzulu u ugovoru sa PSŽ-om: Postavio im uslov - neke utakmice će moći da ne igra!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lionel Mesi je potpisao za Pari Sen Žermen, ali tek nakon što su mu ispunili važan uslov zbog kojeg će ga još više obožavati u Argentini.

 lionl mesi klauzula u ugovoru psž kad igra za argentinu Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je u utorak postao fudbaler Pari Sen Žermena! Mnogima i dalje to zvuči nestvarno, uključujući i navijače Parižana, ali i fanove Barselone.

Mesi je potpisao ugovor po kojem će zarađivati između 35.000.000 i 40.000.000 evra po sezoni, ali sada je svjetlo dana ugledala do sada tajna klauzula iz njegovog ugovora!

Možda će vas zanimati

Legendarni Argentinac je stigao u Pariz i oduševio navijače svog novog kluba, priča se čak i da bi sada Kilijan Mbape mogao da ode, a o detaljima Mesijevog ugovora ne prestaje da se govori.

Tako se sada saznalo i za skrivenu klauzulu. Argentinski "TyC Sports" piše da je po toj klauzuli Mesiju uvijek prioritet reprezentacija Argentine kada je u pitanju igranje zvaničnih i prijateljskih mečeva.

To znači da Mesi neće morati da žuri kada bude putovao za Južnu Ameriku iz Pariza, kao i da će pojedine mečeve u francuskoj Ligi 1 moći da preskoči, kako bi se što više odmorio nakon nastupa za nacionalni tim.

Naravno, sve ovo ukazuje na to da je Leo sve motivisaniji kada je u pitanju reprezentacija, naročito poslije osvajanja Kopa Amerike ovog ljeta. Ne treba zaboraviti ni da će u Kataru 2022. godine, Mesi imati posljednju priliku da osvoji Svjetsko prvenstvo.

Takođe, "TyC sports" piše i da će argentinsko osoblje imati pristup klupskim prostorijama u Parizu, a Mesi je postao četvrti Argentinac u klubu, poslije Anhela Di Marije, Leandra Paredesa i Maura Ikardija.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC