• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Rad bolji i od Pribrama

Golom kapitena Radomira Kokovića u 93. minutu Rad pobijedio Pribram sa 2:1 u posljednjoj utakmici na pripremama u Aja Napi.

 PRIPREME: Rad bolji i od Pribrama Izvor: MONDO

Srpski superligaš završio je seriju kontrolnih utakmica na pripreme na Kipru na najbolji način - pobjedom. "Građevinari" su preokretom u drugom poluvremnu savladali češki Pribram - 2:1.

Nemanj Andrić je pripretio u 4. minutu, a nešto kasnije zicer nije iskoristio Jovančić. Kazna je stigla brzo. Strečac za Čehe bio je Mateja Štohla, koji je pobjegao svojim pratiocima i matirao Borjana sa pet metara.

Predrag Luka je mogao je da izjednači do odlaska na odmor, a u finišu prvog dijela volej udarac Marka Stanojevića, krajnjim naporom brani golman Hruška.

Izabranici Marka Nikolića preuzeli su potpunu dominaciju u drugom poluvremnu.

Rad je izjednačio u 62. minutu. Todorovski je odigrao do Luke, koji mijenja stranu i proigrava Lekovića, a ovaj asistira Jovančiću za izjednačenje rezultata.

Igrači Pribrama igrali su vrlo grubo, pa su zbog toga zaradili dva isključenja, od čega jedno u finišu meča bez prava zamjene.

Gol odluke postignut je u posljednjim trenucima meča i to iz penala.

Predrag Luka je oboren u šesnaestercu češke ekipe, sudija Georgiu je smatrao da je start bio za penal, koji kapiten Radomir Koković pretvara u pobjedonosni pogodak za krajnji pozitivan utisak cijelog pripremnog period u Aja Napi.

RAD: Borjan, Todorovski, Leković, Pajović, Mitrović, Koković, Stanojević, Jovanović, Andrić, Luka , Jovančić. Igrali su još: Danilović, Milivojević, Pršo, Malbašić, Kojić.

PRIBRAM: Hruška, Plašil, Nohinek, Jakub Štohl, Pleško, Klesa, Tarcal, Macek, Papšis, Huna, Matej Štohl. Igrali su još: Videgla, Pilik, Vagner, Kukal.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC