• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zemljotres u Engleskoj - bomba od 150.000.000€: Pep za četvrt milijarde dobija dva igrača, stiže "građanin" Kejn!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mančester siti se bahati tokom prelaznog roka - poslije transfera od 117.000.000 evra, sada bi mogli da još jednom obore britanski rekord. Meta je Hari Kejn!

 Mancester-siti-kupuje-Harija-Kejna-u-transferu-od-150-miliona-evra Izvor: Profimedia

Mančester siti je prošle sedmice napravio najveći transfer u istoriji engleskog fudbala, ali sada hoće da ponovo sruše taj rekord.

Nakon dolaska Džeka Griliša na "Etihad" za 117.000.000 evra, ekipa koju predvodi Pep Gvardiola mogla bi da bude pojačana Harijem Kejnom - i to za 150.000.000 evra!

Kako javlja uvijek dobro upućeni Fabricio Romano, Mančester siti i dalje nije odustao od kupovine Harija Kejna ovog ljeta.

Napadač i kapiten Totenhema je bio želja Sitija, ali nije bilo značajnijih pomaka. Kejn je u jednom trenutku odbijao da trenira kako bi napustio klub, ali je i on od takve taktike odustao. Poslije nekoliko dana zatišja, sada se sprema nova bura.

Kako piše Romano, šampioni Engleske spremaju ponudu vrijednu 150.000.000 evra u istom prelaznom roku nakon što su već platili 117 miliona za Griliša kada su ga dovodili iz Aston Vile.

Ostaje samo da se vidi hoće li se promijeniti stav Totenhema da nikako ne pušta Kejna ili će gazda Danijel Levi ipak procijeniti da je prioritet "masno" zaraditi na prodaji svoje najveće zvijezde.

Totenhem još nije primio nijednu ponudu za Kejna i žele da ga zadrže, ali Mančester siti je spreman! Ukoliko bi do ovog transfera došlo, Siti bi za jedno ljeto potrošio 267.000.000, odnosno više od četvrtine milijarde evra, na dovođenje dvojice fudbalera.

Za njih finansijska kriza ne postoji...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC