• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: I dobro i loše... Slika je jasnija

Trener Partizana izdvojio dijelove utakmice sa Al Džazirom kojima je zadovoljan, ali iskazao i nezadovoljstvo mnogim segmentima.

 Stanojević: I dobro i loše... Slika je jasnija Izvor: MONDO

Crno-bijeli su dobili prvi meč od dolaska u Dubai (igran u Abu Dabiju) dobili protiv Al Džazire - 4:2 (0:0).

Poslije uspavanke u prvih 45 minuta, srpski šampion je po kratkom postupku presudio rivalu, jer su od 51. do 57. minuta Dominik Adija, Prins Teigo i Zvonimir Vukić doveli "parni valjak" do 3:0.

Al Džazira je neposredno prije promjene cijelog tima Partizana smanjila na 1:3, a nedugo po ulasku "druge ekipe" crno-bijelih i na 2:3.

Marko Šćepović je postavio konačan rezultat u 90. minutu.

Trener Aleksandar Stanojević vidio je pozitivnih segmeneta u igri svoje ekipe, ali ne krije da je mnogim elementima, i igračima, razočaran.

"Bilo je dosta dijelova za brigu, a bilo je i dobrih perioda. Neke stvari se kristališu. Na primjer, vidi se kako ćemo igrati, na koga možemo da računamo, ali je očigledno i ko ima probleme i ko nije u formi ili ne može da se nametne. Mnogo toga nam je jasnije poslije ove utakmice", izjavio je Stanojević.

Rola crno-bijelih iz uvodnih 15-ak minuta drugog poluvremena je model kakav Stanojević želi. Ne krije da je da ga "rezervisti", koje je uveo u 63. minutu nisu zadovoljili.

"U prvom poluvremenu je bio spor ritam utakmice i nismo mogli da dođemo do svoje igre. U nastavku su se stvari promijenile, možda zato što smo promijenili loptu. U svakom slučaju, zaigrali smo dosta bolje. Bio sam zadovoljan. Međutim, doživeli smo veliki pad kada sam promijenio kompletnu postavu".

Reprezentativci Gane, Teigo i Adija, izgubili su mnogo lopti.

"Imali su dosta osnovnih grešaka i u prijemu i u pasu. Da li je to zbog umora ili su takvi, pokazaće vrijeme. Daju nam brzinu, agresivnost i prodornost, a s druge strane, gubimo druge stvari - gubimo balans", zaključio je Aleksandar Stanojević.

(MONDO, foto Partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC