• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: Biću onaj stari!

Ognjen Koroman veliki je optimista pred početak proljećne polusezone. Za Prosinečkog kaže da je možda i najbolji Zvezdin igrač svih vremena.

 Koroman: Biću onaj stari! Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde ostali su uskraćeni jesenas i za mali dio onoga što zna, umije i može Ognjen Koroman.

Malo zbog teškog perioda na privatnom planu, koji je prethodio njegovom povratku u Crvenu zvezdu ljetos, malo zbog povreda, malo zbog kasnog dolaska na pripreme, Koroman u prvom dijelu sezone nije bio na uobičajenom nivou.

Nije bio ni standardan.

Sada, kada je prošao "pune" pripreme sa saigračima, osjeća se mnogo bolje, spremnije i sa mnogo samopouzdanja očekuje nastavak sezone.

Njega, kao ni trenera Roberta Prosinečkog, ne brine činjenica da je Crvena zvezda u posljednje četiri utakmice na pripremama u Antaliji postigla jedan gol i to u nedelju uveče, protiv slovenačkog Kopra.

Jedan gol iz velikog broja šansi…

"Propustili smo dosta šansi, ispromašivali se i nismo imali realizaciju. Nadam se da ćemo u narednim utakmicama u prvenstvu popraviti realizaciju i da ćemo igrati bolje", optimista je najiskusniji igrač u crveno-bijelom taboru.

Neefikasnost ne zabrinjava?

"Mislim da ne bi trebalo da zabrinjava, jer je većina nas igrača jako umorna, noge su teške i kada dodjemo u šansu, kada smo pred golom, jednostavno nemamo svježine i to se odražava na rezultat", kaže Koroman.

Njega raduje što vidi sve više i više Zvezdine djece u prvom timu.

"Poslije dugo godina, u Crvenoj zvezdi pojavila se grupa mladih igrača koji su priključeni prvom timu, a Crvena zvezda i treba da se osloni na svoju Omladinsku školu. Mi stariji smo tu da pomognemo savjetima i da se čeliče uz nas i da jednog dana budu pravi".

Protiv Smedereva, 27. febraura, Koroman očekuje pun stadion i vatrenu atmosferu. Iz više razloga… A, jedan je svakako dolazak Roberta Prosinečkog, kojeg smatra možda i najboljim fudbalerom Zvezde svih vremena!

"Sigurno da će biti mnogo navijača na otvaranju polusezone, s obzirom da je prva utakmicama i da je novi šef Prosinečki tu, možda i najbolji fudbaler u istoriji Crvene zvezde. Nadam se da mi igrači nećemo razočarati na premijeri", ističe Koroman.

Neke starije generacije zvezdaša radovale su se potezima Prosinečkog i ostalih, ove današnje mnogo očekuju od fudbalera iz Južne Amerike, Evandra Goebela i Kristijana Borhe.

"Obojica su pravi igrači za Crvenu zvezdu, ali potrebno je da prodje i period adaptacije. Pored njih dvojice istakao bih i malog Uroša Ćosića, koji je prvi put sa nama tu, koji je Zvezdin klinac. Pred njim je velika karijera", pohvalio je Koroman mladog stopera, koji se ozbiljno nametnuo na 15-dnevnim pripremama u Antaliji.

Koroman ne misli da je nemoguća misija da Crvena zvezda na kraju, ipak, bude šampion, uprkos činjenici da Partizan ima pet bodova više na pola trke.

"Svi smo na istom zadatku, igrači, stručni štab i uprava. Daćemo sve od sebe da osvojimo titulu i Kup, borićemo se dok postoji nada, a nadam se da ćemo uz malo sreće uspjeti da osvojimo titulu", poručuje popularni Koki.

On je svjestan da će od njegovih igara mnogo toga zavisiti kada počnu proljećne borbe.

"Znam da navijači od mene očekuju najviše, a ja ću dati sve od sebe, neću ih razočarati i biću onaj stari Koroman, koji će da vuče ekipu, asistira i daje golove", uvjerava Koroman pred povratak ekipe iz Beleka.

(Izvještač MONDA iz Antalije Nikola Janković, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC