• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Beograde, stižemo

Crveno-bijeli su završili odiseju u Antaliji, preciznije u Beleku.

 ZVEZDA: Beograde, stižemo Izvor: MONDO

Poslije 15 dana tokom kojih su pod komandantskom palicom Roberta Prosinečkog prolili mnogo znoja i odigrali šest utakmica, u ponedeljak se vraćaju u Beograd. Sa obale Mediteranskog mora poletiće u 14 sati po srednjeevropskom vremenu, a na aerodrom "Nikola Tesla" sletiti dva sata kasnije.

Fudbaleri Zvezde imali su sreće minule dvije nedelje, barem što se vremenskih uslova tiče. "Pratilo" ih je sunce, a temperatura vazduha je skoro svakodnevno dostizala 20. podiok na Celzijusovoj skali.

Prema uvjerenju Prosinečkog, nije vrijeme jedino bilo lepo u Turskoj. Hrvatski stručnjak je izrazio zadovoljstvo disciplinom igrača i nadu da će se takav nivo svesti i profesionalnosti održati i u Beogradu kada fudbaleri ne budu pod kontrolom kakvu su imali u hotelu "Kalista".

Suma boravka u Beleku je - jedan suspendovan (Dejan Milovanović) i dvojica otišlih (Miloš Trifunović i Slavoljub Đorđević u Bunjodkor, dok će Savio vjerovatno nastaviti karijeru u Kini).

Što je najvažnije, svi su zdravi.

Zvezda je u Beleku savladala Spartka iz Trnave (2:1), poražena je od Toronta (0:1), a na četiri meča je remizirala, sa Šahtjorom "B" (1:1), Univerzitateom iz Kluža (0:0), Steauom (0:0) i Koprom (1:1).

Utorak će biti slobodan dan za crveno-bijele, a generalnu provjeru pred nastavak sezone imaće 20. februara protiv Borca iz Banjaluke. Nedelju dana kasnije startovaće u prvenstvu, protiv Smedereva.

(izvještač MONDA iz Antalije, Nikola Janković, foto crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC