• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bez starca nema udarca" - teror Raula traje

Sjajni napadač Šalkea postigao 69. gol u Ligi šampiona, ali se nastavlja diskusija koliko je dao u evro kupovima - 70 ili 71.

 "Bez starca nema udarca" - teror Raula traje Izvor: MONDO

U utorak su odigrane prve dve utakmice osmine finala Lige šampiona, a sladili su se gosti - Totenhem je pobijedio u Milanu (1:0), a Šalke je remizirao u Valensiji (1:1).

Izjednačenje na Mestalji i kapital pred revanš u Gelzenkirhenu donijela je "španska veza". Hurado je asistirao, a egzekutor je bio Raul u 64. minutu.

Pogodak 33-godišnjeg Raula donio je polemiku - "Marka" tvrdi da mu je to 70. gol u evropskim kupvima, dok drugi mediji uvjeravaju da je sjajni napadač "upisao" 71. pogodak. Ukoliko je u pravu "Marka", Raul se izjednačio na vječnoj listi golgetera sa Filipom Inzagijem, a ako je dao gol više, onda je prestigao italijanskog veterana iz Milana.

Jedno je sigurno - Raul je u Ligi šampiona 69 puta tresao mrežu na 139 utakmica, koliko je odigrao i legendarni Paolo Maldini.

"Važno je samo da prođemo u četvrtfinale. Mada, neće biti lako, Valensija je težak rival, a ja to najbolje znam", kao i uvijek skroman je bio napadač Šalkea.

"U Ligi šampiona uvijek imam poseban motiv, a u Valensiji sam imao i dodatni, jer sam se vratio u Španiju", dodao je dugogodišnji kapiten madridskog Reala.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC