• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prošlo je 11 godina od Terijevog seks skandala! Prelijepa Toni konačno progovorila o svemu: Željeli smo novo poglavlje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Toni Teri, supruga Džona Terija je prekinula zavjet ćutanja

 supruga džona terija o aferi i životu sa fudbalerom Izvor: instagram/printscreen/toniterry26

Jedan od najboljih engleskih štopera je bez pogovora Džon Teri. Bivši igrač Čelsija, Notingem Foresta, Aston Vile je dominirao na svojoj poziciji.

Nekadašnji reprezentativac međutim ima i mrlje van fudbalskog terena. Krajem 2009, početkom 2010. godine je optužen da je spavao sa nevjenčanom suprugom saigrača Vejna Bridža.

Možda će vas zanimati

Vanesa Peronsel je to demantovala, kao i sam fudbaler, ali mu Bridž nije povjerovao. U februaru 2010. godine je odbio da se rukuje sa njim kada je kao fudbaler Mančester sitija došao na "Stamford bridž". A, poslije svega što se dogodilo je Terijeva žena Toni prekinula "zavjet ćutanja". Konačno je pričala o raznim temama.

"Džon i ja smo se upozanli kada smo bili tinejdžeri. Sjećam se kako je sve izgledalo, rekao mi je da je fudbaler i tada su ga plaćali 48 funti nedjeljno. Moram da priznam da nisam imala pojma da je fudbaler dok ga nisam vidjela na televiziji. Dolazio bi po mene u malom plavom 'Citroen Saksu'. Bio je to mnogo prostiji život", ispričala je Toni.

Nije željela mnogo da priča o samoj aferi i prevari supruga, ali je naglasila da je imala povjerenje u njega i da mu je vjerovala.

"Željeli smo da započnemo novo poglavlje. Maštali smo o trećem djetetu, htjeli smo još jednog dječaka i tada smo odlučili da se posvetimo tome."

Pogledajte kako Toni Teri izgleda:

Inače, u javnost je tada izašla i informacija da je Toni Teri tješila Ebi Klensi, suprugu Pitera Krauča koji je u Madridu u avgustu 2010. godine prevario ženu.

"Toni je molila Ebi da pruži Piteru novu šansui da je to bila samo jedna noć. Rekla joj je da svi prave greške, da imaju uspone i padove i da treba da mu pruži priliku", otkrili su tada engleski mediji pozivajući se na izjavu neimenovanog prijatelja Toni Teri. Izgleda je poslušala pošto Ebi i Piter imaju četvoro djece.

Sada Toni i Džon žive u skladnom braku, mada je to bilo daleko od idealnog. Utvrđen joj je ozbiljan zdravstveni problem zbog kog im je rečeno da možda nikada neće imati djecu.

"Bile su potrebne tri godine da zatrudnim. Išli smo na razne terapije kako bi uradili sve što možemo. Pamtim dobro razgovor sa Džonom u tom periodu. Rekla sam mu 'Ako ne budemo mogli da imamo djece, hoćeš li biti okej sa tim? Da li ćeš biti srećan?' Dobro je to prihvatio, rekao mi je da ćemo u tom slučaju biti samo nas dvoje i da ćemo se zabavljati lijepo."

Srećom dobro se završilo, pa je u maju 2006. godine Toni rodila blizance - sina Džordžija i kćerku Samer Rouz.

"Džon je bio veoma romantičan, slao mi je stalno neke čestitke, ruže, bilo je veoma slatko. On je bio sa reprezetnacijom u Portugaliji kada sam shvatila da ću da se porodim ranije. Zvala sam ga u šest ujutru i rekla mu da bebe stižu. Otišao je direktno na aerodrom, ali nije mogao da nađe let. Pokušavala sam i ja od kuće i konačno smo uspjeli. Dok je letio ja sam se porodila. Čim sam bila u mogućnosti, odmah sam ga pozvala i rekla mu divne vijesti. Počeo je da plače, jedan od putnika mu je dao maramicu, čuvam je i dan danas."

Naglašava da je Džon divan otac i da mnogo vremena provodi sa djecom.

"Mi smo mala, ali snažna porodica. Trudimo se da sve bude zabavno. Džon je divan otac. Stalno pravi neke nove igre za djecu. Ako nije stoni tenis, onda namješta mrežu u dvorištu da igraju tenis, zaista voli da se igra sa njima, sada je njihov najbolji prijatelj", zaključila je Toni Teri.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC