• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irci, ipak, brojniji u Beogradu

UEFA odlučila da Ircima dozvoli 200 VIP ulaznica za meč sa Srbijom, koji se 25. marta igra u Beogradu bez prisustva publike.

 Irci, ipak, brojniji u Beogradu Izvor: MONDO

Reprezentacija Sjeverne Irske imaće više navijača u Beogradu od Srbije!

Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila je da utakmicu kvalifikacija za Euro 2012. između Srbije i Sjeverne Irske, koja se 25. marta igra u Beogradu, posmatra najviše po 75 članova iz obje delegacije, dok će Fudbalski savez Srbije morati da obezbijedi još 200 VIP sedišta za goste.

UEFA je zbog prekida koji su 12. oktobra prošle godine u Đenovi na utakmici između Italije i Srbije izazvali srpski navijači, kaznila FSS između ostalog i igranjem jedne utakmice kod kuće bez prisustva gledalaca.

Iz sjedišta UEFA u sredu je u Fudbslaki savez Srbije proslijeđeno pismo dodatnog pojašnjenja o broju prisutnih članova obe delegacije na utakmici koju "orlovi" igraju protiv Irske.

U njemu se ističe da će duelu ispred FSS moći da prisustvuje najviše 75 osoba delegacije uključujući i igrače, zatim, akreditovani novinari, pod uslovom da je lista akreditacija sa svim detaljima u vezi identiteta novinara dostavljena u UEFA minimum 24 sata prije početka susreta, policajci i komesari bezbjednosti koji obavljaju funkciju u vezi sa bezbjednosnim pitanjima na meču i osobe koje obavljaju funkciju u vezi sa infrastrukturom stadiona.

Za razliku od Srbije, Irci su dobili još 200 VIP sjedišta na stadionu Crvene zvezde.

U Beogradu će narednih dana biti održan sastanak predstavnika saveza Srbije i Sjeverne Irske na kojem će biti razmotrena sva bezbjedonosna pitanja. Sastanku će prisustvovati i specijalni komesar za bezbjednost UEFA - Keni Skot.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC