• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sprema se ludilo - PSŽ sav novac od Kilijana troši na 2 zvijezde!

Autor Milutin Vujičić

Kao domine... Jedan transfer je sve pokrenuo u Evropi!

 psž transferi robert levandovski pol pogba Izvor: Profimedia

Pari Sen Žermen je napravio drim-tim ovog leta pošto su potpisali Ašrafa Hakimija, Đanluiđija Donarumu, Đina Vajnalduma, Serhija Ramosa i Lionela Mesija, međutim nisu svi u timu oduševljeni tim projektom.

Odmah se pobunio Kilijan Mbape koji smatra da više neće biti prva zvijezda tima, pa se pobunio i ne planira da produži ugovor sa Parižanima. To znači da bi već idućeg ljeta mogao da ode za džabe, tako da PSŽ razmišlja da ga proda do kraja prelaznog roka, a već su odbili prvu ponudu za njega...

Real Madrid, koji ga vreba već duže vrijeme, ponudio je 160 miliona evra za Mbapea, međutim informacije iz Francuske govore da je to odbijeno, ali istovremeno pozivaju "kraljevski klub" da se još otvori.

Vidjećemo da li će Real Madrid, koji je inače u ozbiljnoj krizi, imati novca da još diže ponudu, ali ako Pari Sen Žermen to prihvati, već znaju da taj novac neće spremiti u kasu. Zapravo, planiraju odmah da ga ulože kako bi napravili još jači tim nego što je trenutno.

Prvo se spekulisalo da im je interesantan Kristijano Ronaldo, ali kako prenosi dobro upućeni "RMC Sport" - plan je da se dovedu dvije velike zvijezde svjetskog fudbala.

Izvor: Instagram/fcbayern

U pitanju su Robert Levandovski iz Bajerna, koji je već dao signal da želi da ode iz Minhena, odnosno Pol Pogba - koji je svakog dana sve dalje od produžetka ugovora sa Junajtedom. Pari Sen Žermen bi praktično sav novac od Mbapea investirao u njih dvojicu pošto ne žele da budu išta oslabljeniji bez njega.

Polako se mire s činjenicom da ne želi da ostane na "Parku prinčeva", pa isprobavaju sve opcije kako ne bi prokockali jednu od dve sezone u kojoj će imati Lionela Mesija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC