• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Bilbija dva puta u metu

Vojvodina pobijedila ekipu Radnika iz Bijeljine 3:0 u pripremnom meču u svom sportskom centru u Veterniku. Dva gola Nemanje Bilbije.

 PRIPREME: Bilbija dva puta u metu Izvor: MONDO

Još su noge "teške" fudbalerima Vojvodine, pogotovo onoj prvoj 11-orki na koje trener Zoran Milinković očigledno računa za start proljećnog dijela sezone.

Pokazala je to i pripremna utakmica protiv Radnika iz Bijeljine, koju je Vojvodina dobila 3:0 (1:0), ali su bolji utisak ostavili, uslovno rečeno, rezervisti.

Prvih 11 koje je Milinković izveo na teren Sportskog centra "Vujadin Boškov" nisu ostavili poseban utisak, štaviše uglavnom su vodili "bitku" sa loptom, nego što su pravili akcije. I pored toga, Vojvodina je stvorila nekoliko prilika u prvom dijelu, a Gruzijac Giorgi Merebašvili je uzdrmao prečku snažnim udarcem sa dvadesetak metara.

Pet minuta prije kraja prvog dijela Vojvodina je povela. Na desnoj strani su kombinovali Miroslav Stevanović, Nikola Lazetić i Slobodan Medojević koji je ostavio povratnu loptu za Vuka Mitoševića, a on je hladnokrvno poslao loptu u mrežu Radnika.

Zoran Milinković je promijenio sistem igre i raspored igrača na terenu u odnosu na prvi period. Voša je igrala u sistemu 4-3-3 gdje su sredinu terena kontrolisali Ađuru, Tumbasević i Katai, dok su najistureniji bili Bilbija, Jao i novajlija Saladin.

Lopta je tekla brže, preciznije, a sve je rezultiralo sa još dva gola raspoloženog Nemanje Bilbije.

Svoj prvi gol, talentovani Banjalučanin postigao je izuzetno preciznim udarcem sa desnog ugla šesnaesterca. Prethodno se driblingom oslobodio svog čuvara, a onda "kiflom" pogodio suprotni ugao.

Trećem golu Vojvodine prethodila je i najljepša akcija. Novaković je htio da odigra dupli pas sa Kataiem. Loptu upućenu prema njemu, Katai je samo propustio kroz noge pa je Novaković nastavio svoj trk do korner linije. Uslijedio je odličan centaršut koji Bilbija udarcem glavom pretvara u konačnih 3:0.

Samo dva minuta kasnije bivši igrač banjalučkog Borca propušta priliku da postigne het-trik. Jao je "promiješao" odbranu Radnika, nesebično uposlio svog bolje postavljenog saigrača ali mladi reprezentativac BiH sa 10 metara šalje loptu pored gola.

Vrijedan pomena je i sjajan šut Jao Antvija sa 20 metara koji je pogodio mjesto gdje se spajaju prečka i stativa.

Treba istaći i da je za prvi tim Vojvodine debitovao dječak iz omladinskog pogona, 17-godišnji štoper Luka Slijepčević. Momak je imao tremu, ali nije griješio.

VOJVODINA (prvo poluvrijeme): Brkić, Stevanović, Pavlović, Mojsov, Trajković, Mitošević, Medojević, Merebašvili, Lazetić, Ilić, Oumaru.

Drugo poluvrijeme: Brkić (Lazović), S. Novaković, Nestorović, Vulićević, Slijepčević, Ađuru, Tumbasević, Katai, Bilbija, Saladin (Seničanin), Jao.

Radnik: Sabo, Krsmanović, Jovanović, Sapanjoš, Jeftić, Ostojić, Lazić, Pavić, Pavlović, Vujić, Bojić.

Igrali su još: Đorđić, Đurić, Jevtić, Čavić, Drašković i Milanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC