• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Egzibicija Partizana za kraj

U drugoj, ujedno posljednjoj probi na pripremama u Dubaiju, crno-bijeli pobijedili Tim pogranične policije UAE rezultatom 15:0 (6:0)!

 Egzibicija Partizana za kraj Izvor: MONDO

Fudbaleri Partizana oprostili su se od sunčanog Dubaija više nego ubjedljivom pobjedom.

Vidi se po rezultatu da je rival bio apsolutno nedorastao, ali u ovom trenutku je bilo teško pronaći kvalitetnijeg, a da to ne podrazumijeva putovanje u 280 kilometara udaljeni Abu Dabi ili okršaj sa osvjedočenim "tabadžijama" iz ruskog Urala.

Tim pogranične policije Ujedinjenih Arapskih Emirata poslužio je crno-bijelima kao "džak za udaranje", posebno u drugom poluvremenu, kada su se golovi redali kao na traci.

Dvostruki strijelci bili su Marko Šćepović, Prins Tejgo, Stefan Babović, Dominik Adija i Nemanja Tomić, a po jedan gol su dali Ivica Iliev, Saša Ilić, Darko Brašanac, Milan Smiljanić i Radosav Petrović.

Već po prvim pogocima - Iliev petom, Ilić glavom - vidjelo se da će to biti egzibiciona partija Partizana, kojom je ulepšan 500. nastup Saše Ilića u crno-bijelom dresu. Bilo je tu driblinga, ušetavanja u gol, pogođenih prečki...

Meč je odigran na terenu hotela "Džebel Ali", a Aleksandar Stanojević je od standardnih igrača izostavio samo Mladena Krstajića.

U odnosu na "startere" iz duela sa Al Džazirom (4:2), veterana je u odbrani zamijenio Marko Jovanović, a Ilijev zaigrao u špicu umjesto Adije.

Ekspedicija srpskog šampiona kreće za Beograd u petak rano ujutru.

PARTIZAN (prvo poluvrijeme): Stojković - Miljković, Jovanović, Savić, Kizito - Medo - Babović, Vukić, Ilić - Tejgo, Iliev.

PARTIZAN (drugo poluvrijeme): Živković - Stevanović, Jovanović, Stanković, Lazevski - Brašanac, Petrović, Smiljanić, Tomić - Šćepović, Adija.

"Bili smo ozbiljni, istrčali smo kako treba i vježbali završnicu. Htjeli smo slabijeg rivala, ali nismo očekivali da će biti baš ovako slab", ocijenio je Stanojević poslije meča.

Osvrnuo se i na dosadašnji tok priprema.

"Imali smo samo lošu utakmicu protiv Rudara i pola sata protiv Al Džazire, a svim ostalim sam zadovoljan".

Nije Stanojević propustio da isprati utakmice Lige šampiona u kojima su protivnici Partizana Arsenal i Šahtjor zabilježili pobjede.

"Iskreno, od Arsenala nisam očekivao da savlada Barselonu, a od Šahtjora jesam da pobijedi Romu. Zato mi je čast što smo sa njima bili u grupi".

Upitan kada će Partizan igrati kao Šahjtor, Stanojević je odgovorio:

"Radimo na tome. Ako budemo zadržali ekipu i dovodili šta nam treba, kao što to radi Šahtjor, igraćemo tako u bliskoj budućnosti".

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC