• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić za MONDO: Milovanović zasad van tima

"Do završetka konsultacija sa Lansom i donošenja odluke– Milovanovic neće biti priključen prvom timu", rekao je za MONDO sportski direktor Zvezde.

 Adžić za MONDO: Milovanović zasad van tima Izvor: MONDO

Kao što je u prvi mah u Antaliji bilo i najavljeno, odmah po povratku ekipe i uprave Crvene zvezde sa priprema, počelo je i da se radi na rješavanju spornog statusa Dejana Milovanovića.

Za sada, nikakva konačna odluka nije donesena, ali je za početak o problemu koji je nastao na relaciji klub-igrač obaviješten francuski Lans, koji je ljetos na godinu dana pozajmio Milovanovića crveno-bijelima.

Na taj način, rukovodstvo Crvene zvezde željelo je da i Francuzi, kao vlasnici Milovanovićevog ugovora, budu uključeni u proces rješavanja problema, koji je nastao tokom priprema u Budvi, a kulminirao u Beleku.

Podsjetimo, zbog "nedovoljnog zalaganja na treninzima i utakmicama", kao i "širenja nezadovoljstva unutar ekipe", kako je opisao predsjednik Crvene zvezde Vladan Lukić, odlučeno je da Milovanović bude vraćen u Beograd sedam dana prije ostalih igrača. Fudbaler je javno samo istakao da mu je žao što je došlo do takve situacije, ali nije komentarisao navode da mu klub duguje određenu sumu novca.

Od tada, Milovanović trenira sa rezervistima Crvene zvezde. Tako će biti i do daljeg…

"Crvena zvezda je obavijestila Lans, klub čiji je član Dejan Milovanović, o problem koji je nastao. Milovanović je njihov igrač na pozajmici u našem klubu i normalno je da oni budu uključeni u proces rješavanja problema. U toku su konsultacije između naša dva kluba, tražimo rješenje i sve opcije su igri. Do završetka konsultacija i donošenja odluke – Dejan Milovanovic neće biti priključen prvom timu. Njemu je u klubu omogućeno da redovno trenira, ali ne sa prvim timom", rekao je za MONDO sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić.



Hipotetički, pred Crvenom zvezdom, Lansom i Milovanovićem nalaze se tri, možda i četiri solucije…

Prva, da igrač bude vraćen sa pozajmice šest mjeseci prije dogovorenog roka. Druga, da ostane u Crvenoj zvezdi i poslije "peglanja" situacije bude priključen prvom timu i treća, da nastavi da radi odvojeno od ostalih igrača u Zvezdi, što je najmanje vjerovatno, jer to ne odgovara nijednoj strani.

Naravno, postoji i mogućnost da Milovanović bude proslijeđen nekom drugom klubu, ali problem predstavlja činjenica da je u većini evropskih zemalja završen prelazni rok.

Pred povratak iz Antalije, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki najavio je da će insistirati na što skorijem rješavanju statusa Dejana Milovanovića, kako bi i on kao trener i igrač i klub znali na čemu su.

Prvi koraci napravljeni su, očekuje se epilog…

(N. J. – MONDO, foto crvenazvezdafk.com, MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC