• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holandija se tresla zbog novog krila Partizana: Selektor ga pomenuo pred EURO, pa mu se smijala cijela nacija! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Kvinsi Menig je pojačao beogradske crno-bijele, a malo je poznato da se početkom ljeta ni kriv ni dužan našao u jednoj neobičnoj priči...

 partizan kvinsi menig de bur ga pomenuo pred euro Izvor: Profimedia/Orange Pictures/Broer van den Boom/FK Partizan

Doveo je Partizan Kvinsija Meniga kao posljednje pojačanje u letnjem prelaznom roku i predstaviće ga u četvrtak u Humskoj kao novog igrača koji stiže iz holandskog Tventea.

Ipak, ovaj momak je ljetos bio u centru pažnje u Holandiji jer je selektor tamošnje reprezentacije mislio da ga je poveo na Evropsko prvenstvo!?

Možda će vas zanimati

Menig je krilni fudbaler koji će sa Partizanom potpisati trogodišnji ugovor kao najzvučnije pojačanje ovog ljeta, a sve pred izazove u Konferencijskoj ligi koji predstoje crno-belima.

No, malo je poznato da je Menig ljetos bio razlog zbog kojeg se čitava Holandija smijala tadašnjem selektoru Franku de Buru pred početak Evropskog prvenstva.

Naime, De Bur se početkom juna propisno izblamirao kada je o opcijama na mjestu desnog krila u svojoj reprezentaciji istakao Kvinsija Meniga kao vrlo dobru opciju u timu. Jedini problem sa tom izjavom bio je taj što je De Bur već objavio spisak reprezentacije Holandije za EURO i Meniga na njemu nije bilo.

Uslijedila je neugodna tišina usred konferencije za medije, novinari su bili u čudu, a De Bur je nastavio da odgovara na naredna pitanja. De Bur je zapravo bio upitan zbog čega nije izabrao na spisku neko pravo desno krilo, a on je tada spomenuo novog igrača Partizana Kvinsija Meniga, vjerovatno misleći na Kvinsija Promesa, fudbalera Spartaka iz Moskve.

Menig, naravno, nije igrao na Evropskom prvenstvu, ali će priliku za dokazivanje na kontinentalnoj sceni dobiti u dresu Partizana u Konferencijskoj ligi...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC