• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bilbija postigao dva gola Radniku

"Srećan sam zbog golova protiv Radnika. Osjećam da me lopta sluša i nastojaću da se i u sljedećim prijateljskim mečevima izborim za mjesto u prvom timu", rekao Bilbija.

 Bilbija postigao dva gola Radniku Izvor: MONDO

Bivši napadač banjalučkog Borca već je godinu dana u Vojvodini. U priprenom meču protiv Radnika iz Bijeljine postigao je dva  gola.
"Golovi su moja opsesija i najsrećniji sam kada asistiram saigraču, a pogotovo kada zatresem protivničku mrežu. Oni su najbolja preporuka za svakog igrača ako želi da izbori mjesto u startnoj postavi. Radnik je moja stara mušterija. Prije dvije sezone bio sam strijelac protiv Bijeljinaca u finalu Kupa Republike Srpske kada smo uzeli trofej", rekao je Bilbija  za  "Glas Srpske".

Još nije siguran u status standardnog prvotimca trećeplasirane ekipe šampionata Srbije.

" Red, rad i disciplina je formula uspjeha. Svjestan sam toga i na treninzima i utakmicama dajem maksimum. Mogu da budem zadovoljan do sada, kvalitetno sam trenirao i svaki trenutak povjerenja koji mi bude ukazan nastojaću da opravdam. Očekujem još veću afirmaciju u crveno-bijelom dresu i, naravno, klupski uspjeh", rekao je Bilbija, koji smatra da njegov tim može parirati Partizanu i Crvenoj zvezdi

"Ambicije su da se bodovno približimo Partizanu i Crvenoj zvezdi i pokušamo da ih ugrozimo. Biće zanimljiva borba za titulu. Ipak, naš prioritet je trofej u Kupu, koji nam nedostaje, a igrali smo nekoliko finala. To je kraći put do pehara i Evrope. Vojvodina želi da izađe iz sjenke vječitih beogradskih rivala i da osvaja trofeje", kaže Bilbija, koji u Vojvodini igra sa nekadašnjim saigračem iz Borca i mlade reprezentacije BiH Miroslavom Stevanovićem.
"Odlično se i on uklopio poslije epizode u Borcu. Družimo se neprekidno, jedan drugom dajemo savjete, razmjenjujemo mišljenja. Bukvalno se ne razdvajamo. Naravno, teme su uvijek neiscrpne: fudbal, Borac, Vojvodina", završio je Nemanja Bilbija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC