• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

E to je fudbal! Sin mu uzeo Mesijevu desetku, on se nakupovao dresova: Otac nove zvijezde je plakao - "ovo je ludo!"

Autor Nebojša Marković

Nije ni sanjao da će njegov sin Ansu Fati ponijeti broj koji je godinama nosio Lionel Mesi, a kada se to dogodilo, pojurio je u klupsku prodavnicu da ih se nakupuje...

 E to je fudbal! Sin mu uzeo Mesijevu desetku, on se nakupovao dresova: Otac nove zvijezde je plakao - "ovo je ludo!" Izvor: Twitter/FCBarcelona/EsselKobina39/Printscreen

Otišao je Lionel Mesi iz Barselone, napustio je klub poslije 21 godine, a poslije toga se postavljalo pitanje hoće li iko imati hrabrosti da preuzme legendarni broj 10 i naslijedi Argentinca.

Na kraju je Barsa taj broj dodijelila mladom Ansuu Fatiju, a sada je njegov otac pokazao koliko je emotivno to doživio.

Mladi Ansu Fati (18) gotovo godinu dana nije igrao fudbal zbog teške povrede, ali je i prije toga uspio da pokaže da je najveći talenat koji Barselona posjeduje. Odlazak Mesija je ubrzao promovisane Fatija u važan dio ekipe, a objavom da će on uzeti čuvenu "desetku" je oduševio i svog oca.

Njegov otac Bori Fati je bio vrlo emotivan, pa je otišao u Barselonin "fan šop" i potrošio 800 evra na dresove svog sina sa "desetkom" na leđima.

"Ovo je impresivno. Niko nije mogao ovo da zamisli. Ludo je", rekao je Fati senior. Ansu Fati je prošle sezone zbog povrede odigrao tek 10 utakmica, ali njegov otac vjeruje da mnogo bolje stvari dolaze.

"Iza nas je loš period. Dosta sam plakao, često, i Ansu takođe. On je jak, ali iza njega je devet teških mjeseci. Ne želim nikome ono što smo mi prošli, ni najgorem neprijatelju. Život ide dalje, Barselona je uvijek bila uz nas. Ovo je trenutak koji se pamti cijeli život", rekao je Bori Fati.

Ansu Fati je u Barseloni debitovao kao 16-godišnjak, a prvi gol postigao je sa 16 godina i 304 dana. Najmlađi je strijelac u istoriji kluba i treći najmlađi u istoriji Primere...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC