• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsen Venger: Idemo na sve trofeje!

Poslije trijumfa nad Barselonom, u Arsenalu je porasla odlučnost da se ide do kraja u svim takmičenjima. A "tobdžije" mogu do četiri trofeja...

 Arsen Venger: Idemo na sve trofeje! Izvor: MONDO

Pobijediti ovakvu Barselonu danas nije mala stvar. Fudbaleri Arsenala pokazali su u meču Lige šampiona da imaju karakter (kako se to u fudbalu obično kaže), a taj trijumf značajno je podigao samopouzdanje i kod njihovog šefa Arsena Vengera.

"Želimo da odemo što dalje u svakom takmičenju. Dokle možemo da stignemo? Lično vjerujem da u svakom takmičenju možemo da idemo do kraja. Ali, možemo i da budemo zaustavljeni vrlo brzo", izjavio je francuski stručnjak.

Osim u Ligi šampiona, Arsenal je u igri i za titulu u Premijer ligi (zaostaje četiri boda za Mančester junajtdom), kao i za trofeje u FA kupu i Karling kupu, u kojem će u finalu igrati protiv Birmingema.

"Imamo nevjerovatnu vjeru. Ono u šta sam ubijeđen jeste to da smo gladni i da imamo talenta i zato smo odlučni da odemo što je dalje moguće u svakom takmičenju. Našu sudbinu odrediće to kako ćemo ući u svaki meč. Da li ćemo biti fokusirani i spremni...Pametan pristup je da je svaka sljedeća utakmica najvažnija, a naša naredna utakmica je protiv Lejton Orijenta u FA kupu", dodao je Venger.

Francuz od svojih momaka očekuje da u tu utakmicu uđu kao u duel sa Barselonom.

"Svi će nas više poštovati ako u toj utakmici pokažemo apsolutnu odlučnost. Tada će ljudi govoriti da smo potpuno spremni (za trofeje), a ne da 'biramo' takmičenja i utakmice", istakao je Venger.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC