• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Imam dupli tim, to je uspjeh

Partizan se vratio iz Dubaija, a trener crno-bijelih zadovoljan urađenim: "U ovom timu svako svakog može da zamijeni i svako može da odgovori zadacima".

 Stanojević: Imam dupli tim, to je uspjeh Izvor: MONDO

Srpski šampion se vratio iz Dubaija, gdje je "uglancao" motore za nastavak srpskog prvenstva i novog pohoda na krunu.

Otišli su Kleo, Pjer Boja i nezadovoljni Moreira (mada je situacija u vezi sa njim i dalje nerazriješena), možda će i Aleksandar Davidov...Došli su napadači Prins Tejgo, Dominik Adija, a vratio se Zvonimir Vukić.

Trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević u prethodnih mjesec i kusur dana slagao je kockice i sada je vrijeme da se podvuče crta: "Zadovoljan sam. Ove pripreme su bile pun pogodak", kaže on.

Poslije "fizikalisanja" u Antaliji, u Dubaiju se više radilo na taktičkom planu i ubacivanju novih igrača i sistem igre.

"Ne bih da komentarišem ili izdvajam bilo koga...Tejgo i Adija su lako ulazili u šanse, davali su golove, što je lijepo i mogu da kažem da su njih dvojica definitivno pojačanja. Imaju brzinu, agresivnost i naredni period će pokazati koliko su se uklopili i kako će se privići na način igre u sprskoj ligi. Vukić se, takođe, lako uklopio. On se dobro snalazi, a najvažnije mi je da ispunjava sve moje taktičke zamisli. Može on da odigra i loše i forma će mu sigurno varirati, jer dugo nije igrao, ali meni je najvažnije da radi ono što ja od njega zahtijevam", rekao je Stanojević.

Trener Partizana kao najvažniju stvar ističe to što su napravljena praktično dva tima istih kvaliteta.

"U ovom timu svi imaju svoje zamjene. Ko god da igra, može da odgovori na zahtjeve. Uspjeli smo da napravimo dupli tim Partizana i to je najveći uspjeh", rekao je Stanojević.

Jedina stvar koju bi ispravio, da može da vrati vrijeme mjesec dana unazad, bila bi ta da se Zvonimir Vukić ranije uključio u pripreme.

"Da smo znali da će Moreira otići volio bih da je Vukić ranije došao. On jeste spreman i može da igra već protiv Inđije...To je jedina stvar koju bih promijenio", kaže trener crno-bijelih.

Partizan će do početka proljećnog dijela prvenstva imati "generalnu probu" protiv Srema iz Sremske Mitrovice, ali će taj meč biti zatvoren za javnost.

Prvenstvo počinje 26. februara, a dan kasnije crno-bijeli će gostovati Inđiji od 14 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC