• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Prvo Zvezda, pa titula!

Rukovodstvo banjalučkog Borca podvuklo da je ekipa spremna za nastavak sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i osvajanje prve titule šampiona.

 BORAC: Prvo Zvezda, pa titula! Izvor: MONDO

"Imamo tim koji je sposoban da osvoji titulu. Jači smo nego jesenas. Napravili smo odlične preduslove za ostvarenje šampionskih ambicija u 15 kola koliko je ostalo u prvenstvenoj trci. Borac će biti prvi", glasila je zajednička konstatacija predsjednika Srđana Šuputa, šefa stručnog štaba Vlade Jagodića, sportskog direktora Darka Ljubojevića i novog pojačanja crveno-plavih Branislava Krunića na pres konferenciji.

"Veliko je zadovoljstvo što smo blizu kraja uspješnih priprema. Ono što je definitivno, Borac ima šampionsku ekipu. Snažniji smo i jači i učinićemo sve da na kraju slavimo osvajanje trofeja. Vidno je veliko zalaganje kod svih igrača, odavno nismo vidjeli ljepšu atmosferu u svlačionici. Uprava će dati maksimum da stvori sve predispozicije za ispunjenje zacrtanog plana", rekao je Šuput, a prenosi "Glas Srpske".

Potom se prvi čovjek crveno-plavih zahvalio Vladi Republike Srpske koja je pomogla u realizaciji priprema u Antaliji.

"Takođe, hvala i navijačima koji su pratili pomno sva dešavanja u klubu i oko njega i koji su dočekali igrače po povratku iz Turske iako je bilo kasno uveče. Svi smo podređeni jednom cilju, a to je titula".

Trener Jagodić je istakao da je plan sto odsto realizovan i da se pokazalo da Borac ima profesionalan igrački kadar.

"U Antaliji je sve bilo na top nivou, osjećali smo se kao da smo u Banjaluci. Svi igrači zaslužuju pohvale, a došli smo i do zdravog kolektiva, koji uvijek potenciram. Naš tim može da ostvari cilj, osvoji prvo mjesto i od toga ne treba bježati. Ekipu ne čini 11 igrača već svih 25 na spisku. Svi oni treba da budu u službi kolektiva", kazao je Jagodić.

Ono što hrabri trenera Borca je činjenica da u Antaliji nije bilo bolesnih ni povrijeđenih.

"To je znak da smo kvalitetno i profesionalno radili. Jedino je treći golman Nikola Luburić imao jedan peh, slomio je prst, ali će za desetak dana biti opet u punom trenažnom procesu. Polako kristališemo tim koji će istrčati na proljećnoj premijeri protiv Širokog Brijega 27. februara", podvukao je strateg Banjalučana.

Jagodić ne želi da prijeti Crvenoj zvezdi, s kojom Borac igra u nedelju u 14 časova na Marakani u generalnoj probi pred nastavak sezone za oba tima. Ali…

"Niko ne može da nam ospori želju da pobijedimo Zvezdu, ali nam je važniji meč protiv Širokog Brijega jer je u pitanju borba za bodove".


Branislav Krunić je trenirao sa Leotarom, ali će u nastavku sezone biti jedna od glavnih karika u timu Borca.

"Nije slučajno da Borac ide na prvo mjesto. Lično sam se uvjerio u to za ovo kratko vrijeme jer imamo zaista moćan tim. Svi će nastojati da nas pobijede, ali se ne plašimo. Jedini protivnik možemo da budemo sami sebi", izjavio je Krunić.


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC