• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Menig može i na špica, a sa Miletićem mijenjamo formaciju: Stanojević pričao o pojačanjima - Baš smo njega htjeli!

Autor Dragan Šutvić

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je najavio promjene u timu.

 partizan stanojević o miletiću i menigu Izvor: MN PRESS

Partizan je u reprezentativnoj pauzi napravio veliki posao na transfer pijaci i kompletirao tim za narednu sezonu. Među crno-ijbele se vratio Nemanja Miletić, a kao veliko pojačanje stigao je i Kvinsi Menig. 

Pred meč sa Radničkim u Kragujevcu trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je o tome šta će dva nova pojačanja donijeti njegovom timu u nastavku sezone, te na kojim pozicijama vidi pridošlice. 

Možda će vas zanimati

"Miletić je već poznat svima vama i njega lično vidim na poziciji štopera. S obzirom da imamo tri štopera i mladog Đorđevića bio nam je potreban neko ko će biti ozbiljan u rotaciji, na koga ćemo moći da se oslonimo. On nije u ritmu, nije odigrao takmičarsku utakmicu tri i po mjeseca, tako da polako ulazi u ritam i nećemo žuriti sa njim. Hoćemo da se dobro spremi da može da odradi ono što od njega očekujemo. Znamo svi šta on može da nam ponudi", počeo je Stanojević. 

Potom se osvnuo na krilnog fudbalera iz Holandije koji je vjerovatno najzvučnije pojačanje crno-bijelih u ovom prelaznom roku. 

"Što se tiče Kvinsija, on je došao kao igrač koga smo željeli. Taj profil igrača na kome smo insistirali od početka prelaznog roka. U razgovoru sa ljudima iz kluba insistirali smo na jednom bočnom igraču koji može da igra obje strane, može čak i napadača da igra, koji ima individualne karakteristike gdje može da rješava situacije 1 na 1. Dolazi iz jednog takmičenja gdje igra konstantno, u takmičarskom je ritmu i on je fizički spreman. Biće u konkurenciji za Kragujevac, ali nije lako odmah uklopiti igrača", istakao je trener crno-bijelih. 

Zadovoljan je urađenim dok je trajala pauza, jer je sada dobio ne samo širinu tima, već mu dodatak dvojice kvalitetnih i polivalentnih igrača daje priliku da i taktički odigra na različite načine.

"Za početak mi daju jednu širinu, da ja mogu da napravim tim u svim ovim takmičenjima bez problema. Daju nam mogućnost da probamo i sa tri pozadi sa Miletićem. Menig nam daje isto jednu različitost u napadu, individualni kvalitet, mislim da ima 1 na 1 izvanredan. Kada će to pokazti videjćemo, ja ne volim da pravim pritisak. Treba imati strpljenja", dodao je on. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC