• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Zvezda – Borac 2:1 (uživo)

Crvena Zvezda - Borac vodi 2:1 protiv Borca u prijateljskom meču na Marakani. Borac poveo preko Maletića, preokrenuli Borha i Evandro

 PRIPREME: Zvezda – Borac 2:1 (uživo)  Izvor: MONDO

Ekipa Vlade Jagodića bila je na putu da pokvari debi Roberta Prosinečkog pred beogradskom publikom, ali je nakon vođstva Banjalučana Crvena Zvezda uspjela da preokrene rezultat.

Borac je poveo sredinom prvog poluvremena poveo preko Darka Maletića, koji se nakon odličnog kontranapada Borca i proigravanja novajlije Međedovića  našao u situaciji jedan na jedan sa Sašom Stamenkovićem i bez problema savladao Zvezdinog čuvara mreže.

Zvezda je izjednačila u 68. minutu, a strijelac je bio Kolumbijac Borha nakon asistencije Jevtića.

U 75. minutu potpuni preokret! Jevtić je odličnim centaršutem sa lijeve strane pronašao an drugoj stativi Evandra kojem nije bilo teško da sa četiri metra pospremi loptu u mrežu Avdukića - 2:1

Prvu priliku imala je Crvena zvezda iz slobodnjaka  u 7. minutu ali je šut Kadua odbranio Avdukić.

Bivši igrač Crvene zvezde Rade Veljović isprobao je šut u 30 minutu ali je Saša Stamenković bio siguran.

Nakon odličnog kontranapada Banjalučana i proigravanja Međedovića bivši igrač Partizana Darko Maletić našao se oči u oči sa golmanom Zvezde Stamenkoviću i matirao ga za vođstvo Borca - 0:1.

Najbolju šansu za Crvenu zvezdu u prvom dijelu propustio je Andrija Kaluđerović u 43. minutu kada je njegov šut nakon proigravanja Kadua odbranio Avdukić.

Golman Borca odlično je reagovao i desetak minuta ranije kada je pravovremeno istrčao i uklizavanjem presjekao dugo dodavanje iza leđa odbrane Banjalučana.

Zvezda je više napadala u prvom poluvremenu ali bez konkretnih rješenja za bedem Borca koji se uglavnom brani i pokušava da priprijeti iz kontranapada, a slična slika je i u nastavku.

Crveno-bijeli imali su odličnu priliku da izjednače u 48. minutu ali je Borha zakasnio na ubacivanje Kaluđerovića i uspio samo da okrzne loptu na četiri metra od gola pa je ona završila u gol autu.

Darko Maletić pokušao je u 53. minutu iz slobodnjaka, ali je njegov udarac odbranio Stamenković, doduše uz mnogo nesigurnosti.

Nekoliko minuta kasnije u šansi se našao Evandro, ali je njegov šut glavom nakon centaršuta Tošića bez problema ukrotio Avdukić.

U 68. minutu Kaluđerović je primirio dugu loptu i ostavio za Borhu čiji šut brani Avdukić, ali se u nastavku akcije Kolubijac iskupio za promašaj i matirao golmana Borca na asistenciju Jevtića - 1:1.

U 75. minutu potpuni preokret! Jevtić je odličnim centaršutem sa lijeve strane pronašao na drugoj stativi Evandra kojem nije bilo teško da sa četiri metra pospremi loptu u mrežu Avdukića - 2:1.

U 82. minutu rezervista Stajić uputio je "projektil" sa 17 metara, ali se lopta odbila od prečke i završila iza gola.

Meč se igra pred desetak hiljada gledalaca, a Borac ima podršku i 200 najvjernijih navijača koji su doputovali u Beograd.

Crvena zvezda: Stamenković, Ninkov, Tošić, Ćosić, Adi, Isah (mijailović), Kadu (Lazović), Evandro, Borha, Koroman, Kaluđerović.

Borac: Avdukić, Ćorić, Stupar (Dujaković), Stakić, Međedović (Grahovac), Raspudić, Mikić (Stajić), Žarić, Veljović (Nikolić), Maletić, Krunić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC