• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Demoliran Fudbalski savez Grčke

Grčki huligani demolirali su u ponedjeljak prostorije nacionalnog fudbalskog saveza te zemlje, smještenog u atinskom kvartu Marusi, prenijeli su lokalni mediji.

 Demoliran Fudbalski savez Grčke Izvor: MONDO

Neredi u Atini, prema saopštenju policije, nemaju dodirnih tačaka sa masovnim protestima zbog teške ekonomske situacije u zemlji niti su teroristički akt, već nastavak divljanja navijača nakon subotnjeg fudbalskog derbija između Olimpijakosa i Panatinaikosa.

U gradskom derbiju "crveno-bijeli" su u burnom meču pobijedili u Pireju ekipu Panatinaikosa 2:1, a navijači domaćeg tima su nakon završetka utakmice upali na teren sa željom da pretuku prvotimce "zelenih".

Atinski mediji prenose da su huligani u naletu na sjedište Saveza polili prostorije benzinom, ali u sukobima sa pripadnicima organa reda niko nije povrijeđen.

Poslije nereda na meču Olimpijakos - Panatinaikos napadač "zelenih" Đibril Sise rekao je da napušta Grčku na kraju sezone, jer mu je dosta svega!

"Vjerujte mi, došlo mi je preko glave! Ne mogu više da igram u ovakvim uslovima. Trebalo je da pobijedimo, ali neko je odlučio da mi ne možemo da pobijedimo", rekao je Sise, koji je bio jedan od fudbalera Panatinaikosa na meti navijača Olimpijakosa.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC