• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuman pročitao izjavu i otišao: Barselona mu sprema zamjene, on ne odgovara na pitanja!

Nevjerovatno na šta je spao ovaj klub.

 ronald kuman pročitao izjavu i otišao sa konferencije Izvor: Twitter/BarcaWorldwide/printscreen

Svašta se ovih dana dešava u Barseloni... Doduše, burno im je cijelo ljeto u kom je Lionel Mesi, najbolji u istoriji kluba, morao da ode iz Katalonije.

Njegovim odlaskom kao da je Ronald Kuman postao centralna figura kluba, a u prilog tome idu i izjave koje Holanđanin daje. Isticao je da od njega zavisi budućnost kluba i da ovo nije tim za tika-taku, zatim napravio nevjerovatan potez kad je Pikea prebacio u napad tokom meča protiv Granade u kom su jedva izvukli bod, a sada je opet šokirao.

Možda će vas zanimati

Ovih dana priča se o njegovoj smjeni, odnosno da li Barselona ima luksuz da ga otpusti prije kraja sezone. Postoje njegovi snažni aduti za ostanak na mjestu trenera, pa mu se toleriše i kad ne želi da priča.

Tako se holandski stručnjak danas pojavio pred medijima, pročitao svoju izjavu, okrenuo se i otišao.

''Klub je sa mnom u fazi rekonstrukcije. Finansijska situacija povezana je sa sportom, a mi moramo da obnovimo igrački kadar bez velikih ulaganja. Fudbalu je potrebno vrijeme, mladi ljudi za dvije godine mogu da postanu svjetske zvjiezde. Dobra stvar je što će mladi igrači imati mogućnosti kakve su imali Ćavi i Inijesta, ali to zahtjeva strpljenje. Visok plasman u Primeri biće iznenađenje, a u Ligi šampiona ne možete očekivati čuda'', istakao je Kuman.

U velikim klubovima to se ne radi tako, ali Ronald Kuman ima luksuz da ne odgovara na pitanja. Umjesto neprijatne konferencije na kojoj bi ga novinari ispitivali o napuštanju Barselone i da li mu je mjesto trenera ugroženo, ovo je za njega bio jedan veoma opušten dolazak na radno mjesto.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC