• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u Trebinju za malog Ognjena

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u nedelju, 27. februara, u Trebinju i od 14 časova odigrati prijateljsku utakmicu sa Leotarom.

 Zvezda u Trebinju za malog Ognjena Izvor: MONDO

Kompletan prihod od utakmice, koja je već podigla Trebinjce na noge (prvo Zvezdino gostovanje poslije skoro deset godina), biće usmjeren na liječenje mladog Ognjena Gudelja.

Jedanaestogodišnji Trebinjac boluje od leukemije i svaka pomoć mu je preko potrebna, a crveno-bijelima je čast i zadovoljstvo da učestvuju u događaju humanitarnog karaktera.

U isto vrijeme, meč sa Leotarom poslužiće igračima da ostanu u predviđenom ritmu utakmica, uprkos činjenici da je sneg koji je napadao u cijeloj Srbiji odložio početak prvenstva za sedam dana.

Crvena zvezda će u Trebinju igrati na dan kada je trebalo da se sastane sa Smederevom u prvom kolu proljećnog dijela Superlige Srbije. Sa druge strane, Leotar će igrati dan poslije prve utakmice proljećnog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine u kom se sastaje sa Rudarom iz Prijedora.

Zbog odlaganja i nemogućnosti da na prirodnoj travi, već samo vještačkoj, treniraju u Beogradu, u Crvenoj zvezdi su odlučili da otputuju na petodnevne "blic" pripreme u Budvu, gdje je ekipa i počela da trenira u januaru, prije odlaska u Antaliju.

Robert Prosinečki na put će povesti dvadesetak igrača, na koje računa za prvih nekoliko utakmica. Crveno-bijeli će letjeti redovnom avio linijom Beograd - Tivat, a poslije izleta u Trebinju vratiće se u Beograd narednog utorka.

Ukoliko ne bude dodatnih odlaganja, prvu prvenstvenu utakmicu odigraće 6. marta sa Smederevom, a u vanrednom kolu, 9. marta, sa Inđijom - obje na Marakani.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC